Napsat recenzi

LA Hotel Lapta, oblast Kyrenia, Severní Kypr

Recenze hotelu LA Hotel & Resort **** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 760x
Recenze se líbila: 479 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vedro, velmi teplé moře. Klid až moc velký. Vhodné pro čtenáře a nenáročnou klientelu.

A ty, kterým nevadí, že místo v 11 bude autobus přistavený až ve čtyři odpoledne, že se to dozvíte až když máte všechno zabaleno, že strávíte na letišti skoro tři hodiny, v Antalii vás přestěhují do jiného letadla atd...

Ubytování  průměrně (4/5)

Čtyři hvězdičky berte s rezervou. Klimatizace fungovala, chladnička chladila. Úklid každý den, ale nesmíte se podívat do kbelíku na vodu, se kterou paní vytírají podlahu.

Použité toaletní papíry házet do koše......

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Snídaně celý týden stejné, jídla dost, ale nechte si zajít chut´ na salám či šunku. Ten jeden podezřele růžový druh salámu nás nenadchnul.Výborné palačinky.

Večeře až v osm, příjemné posezení venku. Maso v poměru k zelenině různého druhu 1:9.

Jídla dost, ale masožravce neuspokojí. Pití k jídlu platíte, slušné bílé víno. Jejich pivo Efes celkem pitelné.Půllitr ve skle 6 TL. Přeslazené zákusky a z ovoce pouze meloun.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál ochotný, jejich angličtina lehce nesrozumitelná, ale snaživí a ochotní. Stačí ukázat pásku na ruce s číslem pokoje a můžete si objednat u večeře i na pláži. Platí se až na konci pobytu. Pokoje slušné. A nesmí vám vadit kočky.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Každý den si na recepci můžete půjčit osušku, což je fajn. Pláž je blízko, využijte podchod pod silnicí, je to bezpečnější.Slunečníky většinou dřevěné, jeden se ve větru převrátil!naštěstí tam nikdo nebyl.Voda teplá, plavou v ní dlouhé nechutné traviny, které se snaží shrabávat, ale ne moc úspěšně.Pravá část pláže písčitá a příjemnější.Po silném větru byla voda zkalená a těch trav bylo plno. Bazén u pláže super, ale ke konci týdne už nebylo vidět na dno. S úklidem se opravdu nepřetrhnou.Za bazénem se pasou slepice!

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Hned za zdmi hotelu typické jižní smetiště. Raději se nedívat.V okolí je jedna diskotéka, pár místních obchodů se vším možným. Několik restaurací. Není kam chodit se projít, jen rozpálená silnice.

Mizerné chodníky a žádné osvětlení.

Výlet do Kyrenie náročný, hrozné vedro. K vidění přístav, pevnost. Hodně obchodů. Draze.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pokud bych za pobyt nezaplatila dotovanou částku, ale tu běžnou, tak jsem otrávená ještě na Vánoce.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 40
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání