Napsat recenzi

Hotel LA

Recenze hotelu LA Hotel & Resort **** (Kypr - Kyrenia - Lapta)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 158x
Recenze se líbila: 353 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Super odpočinková dovolená, vřele doporučuji všem, kdo si chtějí dostatečně odpočinout a načerpat energii ze sluníčka.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování vyhovující, zařízení trošku starší, ale vše čisté. Bydleli jsme v přízemí, směrem k silnici, ale provoz na ní nám nijak výrazně nevadil, jednak jsme zvyklí z domova a potom, když se zapla klimatizace, tak přes její lehké šumění :), nebyl slyšet. Pokoj (č. 117) byl překvapivě prostorný, byly jsme tři osoby - manžel, já a téměř dospělá dcera, a na pokoji s přistýlkou jsme našli tři normální postele + ještě zvláštní místnost, spíše místnůstku s další postelí, skříní a nočním stolkem. V pohodě by se sem vešla čtyřčlenná rodina. Překvapila nás vana v koupelně, obvykle se setkáváme spíše se sprchovým koutem.

Nemilé bylo oznámení o nevhazování použitého toaletního papíru do WC, kterého jsme samozřejmě nedbali (a pravděpodobně jsme nebyli jediní), zjistili jsme totiž, že při napuštěné nádržce je obsah spláchnut bez problémů i s toal. papírem.

Všudypřítomné kočky nám nijak výrazně nevadily, pokud je člověk nekrmil při večeři, tak si držely odstup.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Klasický styl švédských stolů, tedy dostatek všeho, jen snad nabídka ovoce mohla být větší. Na výběr byly pouze dva druhy melounů, což vlastně není ovoce, ale zelenina. Jinak klasika, ráno od vajíček smažených, vařených, přes fazole, párky, omelety, po salám (obdoba našeho Junioru - šunku nečekejte), několik druhů pečiva i sýra (balkán, kozí, eidam), olivy černé, zelené, rajčata, salát. okurky, apod. Pro milovníky sladkých snídaní palačinky, jogurt řeckého typu, kukuřičné lupínky, jakýsi druh buchty, snad prý perník (nevím, neochutnala jsem, tak nemohu popsat), marmeláda aj.

Večeře opět stylem - co si kdo nabere, to si sbaští, velký výběr různých majonézových salátů, míchaný zeleninový salát s jemnou citrónovou zálivkou a také výběr ze dvou variant servírovaného teplého jídla. Vepřové zde nečekejte, takže kuřecí na různé způsoby, ve směsi i klasicky pečené, zapečený plněný lilek, musaka, atd. Přílohy: rýže (výborná), pečené nebo vařené brambory. Sladké dezerty, většinou na různé pudingové variace, ale vcelku dobré, nepřeslazené. Všeho dostatek, i těch koček, ale jak říkám, pokud jste jim nedávali nic ze stolu, tak ztratily zájem a šly žebrat jinam.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Personál ochotný, milý, usměvavý.

Bazény čisté, udržované, i když jsme je příliš nevyužívali, přece jen člověk jede k moři proto, aby se koupal v moři a ne v chlorované vodě v bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž uspokojující, i když by to asi ještě šlo o trochu víc, udržovat zde čistotu. Ale to je, bohužel, o lidech. Pokud kuřák vedle vás na lehátku típá jednoho vajgla za druhým vedle sebe do písku, aniž by je potom sebral a hodil o pár metrů dál do koše, tak prostě není v silách personálu, aby tu pláž udržel sterilně čistou. Naštěstí to nebylo tak hrozné a ten největší nepořádek vždy uklidili.

Příjemné bylo, že se člověk nemusel prát o lehátka, bylo jich dostatek stejně jako slunečníků.

Vstup do moře bezproblémový, první den jsme se usadili na lehátkách přímo pod bazénem, zde je vstup do moře asi dva, tři metry po kamenech, než jsme zjistili, že po pravé straně (pod restaurací) je vstup do moře písčitý. Chválím nádherně průzračnou vodu, přestože je písčité dno, tak se písek nijak výrazně nevíří, shodli jsme se s manželem, že taková čistá voda není ani v Chorvatsku na kamenech. V pohodě jsme sledovali rybky, jak kolem nás proplouvají schovat se do kamenů pod vodou. :D Úsměvně nepochopitelné bylo, když jeden den přinesl příliv na pláž množství černých řas a jeden z pracovníků údržby je pěkně ráno pozametal na hromádky, a ty pak s hrobovým klidem hezky naházel zpátky do moře.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Bohužel okolí hotelu se dá charakterizovat jako typické turecké hospodářství. Nepořádek a spousta rozestavěných, ale nedokončených staveb.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super odpočinková dovolená, vřele doporučuji všem, kdo se chtějí dostatečně vyspat a odpočinout si. Cestovní kancelář nabízí i spoustu výletů, ty jsme ale nevyužili, protože tentokrát jsme se rozhodli, že se budeme jen válet na pláži či u bazénu a chytat bronz, a konečně si přečteme těch pár knih, na které ve všedním shonu jaksi nezbýval čas. Aktivních dovolených už bylo dost, tentokrát jsme zvolili válecí a hotel LA je k tomuto účelu ideální místo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 40
z 52 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kyrenia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání