Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Long Beach Resort Hotel *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 4,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 378x
Recenze se líbila: 468 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Byli jsme opravdu spokojeni, klid, teplé moře/30 st./. Věděli jsme do čeho jedeme díky

recenzím. V okolí není opravdu skoro nic, ale my jsme s tím počítali a zabavili jsme se večer četbou, kartami a tabletem. Za ten klid to stálo, jedeme hlavně kvůli moři a to se nám splnilo na 100 procent. Poslední den nám sice zkazila písečná bouře ze Sýrie,ale

za to nikdo nemůže. Co nám vadilo byl let až ve 20 hod a ubytování až ráno o půl 4.Také ubytování by mělo být rovnocenné a ne pro někoho krásné ubytování,2 pokoje a naproti tomu vilky v poslední řadě jedna malá místnost, žádná teráska a výhled do křoví.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Jak už jsem psala , různé ubytování. My jsme při ubytování o půl 4 dostali pokoj až na konci areálu, malá místnost, jen okno, žádný výhled, jen do křoví, žádné posezení venku.

Naštěstí se nám to po škemrání na recepci podařilo vyměnit za super ubytování nad bazénem. Další den přiletěli rekreanti z Ostravy a těm už se výměna nepovedla, protože bylo plno. Takže byli otráveni. Pro nás tedy 5 hvězdiček, pokud bychom zůstali v původním

pokoji, tak bych dala tak 1 hvězdičku.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Strava byla slušná, měli jsme jen polopenzi, daly se přikoupit i obědy. Ale nám to stačilo,

dalo se vždy vybrat podle své chuti, nejeli jsme se přejídat. Dvakrát byla i ryba.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Vybavení normální , čisté ručníky pravidelně vyměňované, vysoušeč vlasů však na pokoji není, jak se uvádí..Personál slušný a ochotný. Sportovní a kulturní vyžití žádné.

Problém s pitnou vodou, kterou jsme si koupili mimo areál a museli ji schovávat, jinak by prý nám ji vyhodili. To je trapné.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláže dvě, jedna se špatným vstupem do moře, druhá o kousek dál, jemný písek při vstupu, teplá voda, úžasné!!!! Málo lidí, vždy volné lehátko, kromě neděle, kdy se tam vecpou i místní obyvatelé. Jinak klid a pohoda. Špatné slunečníky, moc stínu nedávají,

jsou malé, proutěné a díravé.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Není kam jít, jen po cyklistické stezce do obchodu pro vodu i dál, ale nic zajímavého.

Celkový dojem  průměrně (4,4/5)

Super dovolená, pokud vám stačí krásné koupání v teplém moři, v klidném prostředí,

bez diskoték a obchodů. Jen mít ještě štěstí na přidělené ubytování.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 43
z 46 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání