Napsat recenzi

Prima dovolená

Recenze hotelu Crystal Rocks Bungalows Famagusta *** (Kypr - Famagusta - Famagusta)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2013
Přečteno: 1 508x
Recenze se líbila: 673 čtenářům
Fotografie: 20
Videa: 0
Komentáře: 8
  • východ slunce východ slunce
  • posed u baru posed u baru
  • recepce+jídelna recepce+jídelna
  • vstup na pláž vstup na pláž
  • výlety CK Exim Tours výlety CK Exim Tours
  • ruiny Sálamis (cca 30 min. pěšky) ruiny Sálamis (cca 30 min. pěšky)

CR je příjemný hotel s milou obsluhou a klidným zázemím. Spíše vhodný pro lidi co chtějí mít klid, než pro lidi, kteří chtějí se v noci bavit. Pro rodiny s dětmi je tam brouzdaliště, bazén s tobogány a malé dětské hřiště. Všichni v hotelu mají All inclusive a je možné využít bar kdykoli se vám zachce pít mezi 08-24.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování hodnotím velmi kladně. Měli jsme k dispozici 2+kk (kk bez sporáku, s ledničkou) a malým balkónem. Zařízení bylo zachovalé a pěkné. Kožená sedačka, stůl, stolek se zrcadlem, postel, dvě židle, tv stolek. Jedna klimatizace byla trochu špatně fuknční (skoro vůbec nechladila) ale druhá byla v pohodě, takže nebyl problém. A taky špatně fungovala televize, ale kdybychom to nahlásili pravděpodobně by nám to opravili (jenže na TV jsme se vůbec nekoukali, tak jsme to neřešili).

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Jídlo bylo dobré a bylo ho dost. Jediné co nám trochu chybělo byl větší výběr ovoce. Pořád jen meloun jen jeden den byl banán a jiný pomeranč a pak zas jen meloun. Jinak turecká kuchyně s velkým výběrem - 6 ohřívačů s jídlem, polévka, několik táců se saláty a pár doplňků (olivy, okurky atd...). na snídani ještě přibylo musli nebo cereálie a k obědům a večeřím nějaké dezerty. Obsluha neustále doplňovala jídlo, takže (až na pár dezertů) člověk nic nepropásne i když příjde později.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení pokojů už jsem částečně popisoval v sekci ubytování. Takže nyní popíši vybavení celého komplexu. Skládal se z recepce a jídelny a posezení na střeše. Dále pak bar se stoly venku a bazén s lehátky. Mezi hotelem a mořem druhý bazén se třemi tobogány. Lehátka na pláži i u bazénu jsou zdarma. Internet za poplatek. K dispozici sejf na recepci pro uložení cenností. Za vratnou zálohu lze zapůjčit redukci na anglické elektrické zásuvky. Personál byl v fajn, ale občas bylo vidět i přes úsměv a vstřícnost, že jsou unavení. Pracují velmi dlouhé směny.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Velmi blízko hotelu. Pláž je písčitá ale je to takový ten hrubší písek. vstup do moře pomalý ale trochu skalnatý v některých místech. Je bez mořských ježků. Moře je krásně čisté. Lehátek je sice dost, ale lidé (hlavně češi) si je obsazovali ručníky i když na pláži nebyli a tak se občas stávalo, že pár lidí sedělo na písku i když prakticky bylo u pláže méně lidí než lehátek. Je ale možné, že by po domluvě personál povolil přinést lehátka od bazénů.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Samotný komplex je moc hezký. O květiny, keře a palmy všude je dobře postaráno. Avšak mimo komplex už nic zajímavého není. Obchody jsou daleko, větší město je ve vzádlenosti cca 10km kam se dá dostat buď taxíkem nebo sběrným busem. Okolí vypadá dost opuštěně. Doporučuji tedy využít nějakého výletu pokud chcete vidět nějaká zajímavá místa. V blízkém okolí se dá (i pěšky) zajít k antickým ruinám Sálamis.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Celkově se jednalo o velmi příjemnou dovolenou. Určitě to nejsou vyhozené peníze. Jeli jsme s CK EXIM Tours a vše probíhalo bez problémů. Užili jsme si moře a odpočinuli a o to se nám hlavně jednalo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 99 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Tomáš: Crystal rocks - 24. 7. 2013 10:28

Díky moc Jonáši za tuto recenzi, jedeme tam s dětma v srpnu, poprosím jen o info zdali ty tobogány fungují celý den, nebo v nějakých časových intervalech? A jak je to s barem u bazénu, dá se tam pít to místní pivo, nebo si mám nastřádat EURa na nějaké Evropské? Díky moc za odpověď Tomáš reagovat

Jonas Bujok: Re: Crystal rocks - 24. 7. 2013 12:23

Tobogány fungují v časových intervalech. Dopoledne a odpoledne. Což je asi lepší, protože ty vodní pumpy přece jen trochu hučí a lidem, kteří chtějí si užít klid, by to asi nevyhovovalo celý den. Přesné časy intervalů si ale nevzpomenu. V baru se čepuje Efes místní pivo. Je světlejší a na české samozřejmě nemá, ale není špatné. Neměl jsem zapotřebí kupovat za peníze jiné. reagovat

Katka: Re: Re: Crystal rocks - 26. 7. 2013 10:35

Dobrý den Jonáši, mohu mít dotaz ohledně cesty od hotelu k pláži??? Zda se jde po schodech a nebo je přístup do moře "bezbariérový", tj. nikoliv po schodech z hotelu. Ptám se ohledně mé známé, která tam chce letět s maminkou s poměrně vysoký věkem. Předem moc děkuji za Vaši odpověď. Katka reagovat

Katka: Re: Re: Crystal rocks - 26. 7. 2013 10:39

Jéé už jsem našla fotky, kde je vstup po širokých schodech. Tak to by asi neměl být pro paní problém....Jiný vstup asi není..:-) reagovat

Jonas Bujok: Re: Re: Re: Crystal rocks - 30. 7. 2013 13:53

Ano, vstup je vidět na fotce. Jinak by to asi šlo obejít cestou kolem bazénu s tobogány, kdyby schody opravdu vadily, ale to si myslím, že by mohlo být asi fyzicky stejně nebo více náročné než ty schody. reagovat

Sylva: Je v pěší vzdálenosti nějaký obchod či minimarket? - 29. 7. 2013 18:13

Dobrý den pane Jonáši, je prosím v pěší vzdálenosti od hotelu aspoň nějaký malý obchod nebo minimarket třeba s potravinami, vodou, ovocem? Děkuji předem za informace Sylva reagovat

Jonas Bujok: Re: Je v pěší vzdálenosti nějaký obchod či minimarket? - 30. 7. 2013 13:59

V městečku jsem nějaky minimarket zahlédl když jsme tam projížděli. A taky jsou obchůdky v vedlejším hotelu Salamis Bay (http://goo.gl/maps/AmWmZ) ke kterému se dá dojít podél moře. Obě varianty jsou ale cca 1km daleko. A nic levného to asi nebude (já jsem nepotřeboval nic nakupovat - ceny neznám). reagovat

Sylva: Re: Re: Je v pěší vzdálenosti nějaký obchod či minimarket? - 30. 7. 2013 14:28

děkuji za informaci. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Famagusta - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání