Napsat recenzi

Hezký hotel,který má však mnoho co zlepsit

Recenze hotelu Le Blanc Hotel & Spa **** (Itálie - Trentino - Alto Adige - Vason)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2023
Přečteno: 21x
Recenze se líbila: 85 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme jeli na lyzarsky zájezd. Ačkoli jsem v recenzích četla o nevyhovující lyzarne,nepřišlo mi to v tu dobu až tak důležité. Ale je to velmi velký problém tohoto hotelu, stejně tak chybějící bufet a celkově divné menu a omezení platná pro bazen a wellness. Pokud by tyto 3 problémy odpaldy,ráda hotel doporučím,avšak za stavajicich podminek navstevu spis nedoporucuju.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Pěkný,čistý,nový,udržovaný hotel s velmi prostorným pokojem,příjemné wellness a hezký bazen i restaurace a bar. Balkon, pěkný výhled.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Slaba stránka hotelu. 4 chodove servirovane menu,musíte si vybrat dopředu,co budete jist.velmi slozite nazvané pokrmy,které ale nejsou moc dobre. Žádný bufet,žádný salátový bar,skoro žádná zelenina (cerstva vubec,pouze např.grilovana zelenina místo jednoho chodu),ovoce pouze na snídani,k večeři nic.az 5.den jsme zkusili napsat na papír vlastní požadavek a ten byl splněn,což bylo velmi příjemné zjisteni,pak už jsme tedy pro deti psali,že chceme např.hranolky nebo těstoviny,protože prekombinovane pokrmy,které nabízeli,děti obecně nejedly. Pití se platí, nosí vždy automaticky to,co jste si objednali dřív,pokud si neřekne o něco dalsiho/jiného. Snídaně dobre,ale před koncem snídani už dost věcí chybělo. Nabízeli i oběd,ale byli jsme rádi,že můžeme jít jinam, opravdu není moc o co stát. Jídla bylo dost,ne moc dobre,ale ušlo to.vadilo nám,že si člověk musí z nicnerikajicich názvu jidel vybrat předem a nemůže si dát,na co má zrovna chuť.vzdy bylo překvapením,co přinesou (a to umím velmi dobře anglicky j nemecky,s překladem jako takovým problém nebyl)..

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

.Wellness krasne,ale jedete-li s detmi,tak se tam stejně nepodívate. Do 18 let tam deti nesmí. Bazen/wellness si můžete zarezervovat jen na hodinu denne od 16 do 20. Druhý den,když jsme si na následující týden chtěli rezervaci udělat,byly už jen časy od 16 do 17 a některý den již pouze 19-20. Bohužel,velmi pozdě,nestihali jsme pak pořádně večeři a děti byly unavené,jelikož večeře je servirovana,takže se čeká,dostalo se na nás až kolem půl 10. Čas od 16 je zas nevyhovující pro ty,kdo si chtějí užít odpolední lyzovacku.jine časy volné nebyly. Do 16 můžete jít do bazénu (wellness uzavreno) bez omezení, je tam ale hodně lidí.

Pro deti miniclub s animátorů

Žádnou hvězdu nelze dat za naprosto katastrofální lyzarnu!!!! Je to místnost venku proti hotelu, ta se neuzavira,je v nji zima,sníh ani do rána neroztal z lyží.zadna možnost vysušit prezkace.jedna malá lavička a pár regálů na lyzaky.hrozne,naprosto nevyhovující skladovani.ptala jsem se na recepci,kde si máme usušit boty,prý si je můžeme vzít do pokoje-tam ale je pouze podlahové topení,není kam dát ani rukavice, natož bundy a kalhoty a ještě lyzaky! Zkrátka není možné věci usušit.meli jsme rozložení po zemi. 4 lidi,velký problém.

Ve 4hvezdickovem hotelu bych ručníky do wellness očekávala jako standard,připlatí se však za zapůjčení 4Eur/ks,8 eur župan, 3,5 eur backory

Sjezdovky, lyžařské tratě a vleky  průměrně (4,5/5)

Rodinný areál,hezké upravené široké sjezdovky,všechny krom Gran Pisty vhodné pro deti. Mohli by modernizoivat dvousedacku a trojsedacku, ty jsou staré a nepohodlné,sestisedacka a krytá 4 sedačka na Gran Piste jsou fajn. Úžasné výhledy. Hvězdu strhávam za absolutni absenci nejakych kresilek/lehatek u obcerstveni.ani jedno.nikde.

Z hotelu na sjezdovku se jde po hlavni silnici cca 150m z kopce,zvladnou i male deri v orezkacich bez problemu.zpet se da dojet az k hotelu,pak jen prejit silnici,coz je super.

Okolí hotelu  průměrně (3,7/5)

Nikde nic moc není,ani jsme nic nehledali a nepotrebovali.male městečko,do Trenta dost příšerná cesta 19km horskými zatackami,jen tak někam na výlet bych odtamtud nejela.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hezký,příjemný hotel,který má ale na čem pracovat. Výhodou je krátká vzdálenost od sjezdovky a možnost cestou zpět dojet až k příjezdové cestě u hotelu. Pro páry hezké wellness,kam se s detmi nepodívate,což je škoda,ale rozumím,že některé děti jsou hlučné a rusily by atmosféru.hodinový slot je také dost málo,ale nám bohatě stacilo,když jsme byli jen v bazénu.ten je vybaven perličkami,protiproudem,lehátky,je udržovaný,čistý. Areál vhodný pro malé děti,široké mírně sjezdovky,na své si přijdou i zkušenější lyžaři,kteří kohou využít závodní Gran Pistu.zadne fronty ani v sezóně,málo možnosti občerstvení (2 hospody na 20km sjezdovek),ale jídlo v centrální hospodě dobre a cenově dostupné (9-15e), pití 3-5e.rychle odbavení,ale není si kam sednout v čase obeda je všude plno,nikde v areálu si není kam sednout/žádné lehatko apod.celkove to bylo fajn,i když Le Blanc není naprosto vybaven jako hotel pro lyžaře,není kde usušit ani rukavice,natož oblečení a boty pro rodinu-velký problém.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Trentino - Alto Adige - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání