Napsat recenzi

Úžasná dovolená

Recenze hotelu Residence Torre Saracena (Itálie - Kalábrie - Villapiana Lido)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 328x
Recenze se líbila: 430 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná zahrada, moc hezké ubytování, krásné venkovní posezení, milý personál :) vše přostě dokonalé!!!

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Perfektní, až na stísněnou toaletu se sprchou :D zažilo se spoustu srandy :D

Postele pohodlné, vše čisté, díky bohu za okenice, síťky na oknech...Večer Vás rozhodně po ulehnutí nebude nic obtěžovat :) I když jak se to vezme :D

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo jsme měli vlastní, nakoupili jsme v nedalekých nákupácích nebo nedalekém městě. Vše se dá dojít pěšky. Naše osazenztvo mělo vůz, tak jsme se vozili, ale to jen na večeři, přes den jsme byli na pláži jak u komplexu, tak jsme chodili na vzádlenější, kde byl písek :)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Apartmány moc hezky vybavené, kuchyn byla kouzelná. Terasa standard, umělé stoly se židličkami...naprosto dostačující...:) Před apartmány jsou umístěny dřevěný stůl s dvěmi dřevěnými lavicemi a u toho kvetoucí keř...no paráda prostě..:) so romantic :)

jedinou sportovní aktivitu jsme využili pinčes.., uplně stačilo, člověk je stejně utahanaje po celodením slunění...Animační program jsme nezažili - mimo sezonu. Ale bylo to super, klid, žádné davy, sice spoustu restaurací zavřených, ale i tak jich bylo dost otevřených :) doporučuji, což uděláme příště protože sem určitě pojedeme znova, jet v termínu od 14.7., kdy se otvírá aquapark, který bude boží podle mě :)

Co se týká personálu - 1*!!! Slečna Veronika byla velmi ochotná, když jsme potřebovali Paralen, nebo alobal..no prostě, stále jsme s něčím obtěžovali....

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Moře miluju, takž nevím proč by jsem měla dát jiné hodnocení než plný počet...jsou tam kameny...ale vůůůbec mi to nevadilo, spousta lidí žbrblá...když Vám nevyhovuje tato kousínek je veřejná a písečná...i s barem na pláži..což jsme využili, protože jak říkám mimo sezonu, bylo celkem mrtvo a bar nefungoval 24h denně :)

A bylo to uplně užasné, protože jen tak nám dali na talíří brusketky...(rajčátka na pečivu pokapaané olivovým olejem) a tím dali, myslím jako prezentík, asi, že tam někdo sedí :D

MOC MILÉ...

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

uvědomte si, je to kalabrie, chudá oblast, nikdo nečekejte honosné domy, limuzíny...Všude rostou pomeranče a citrony, jako tady jablka...:D NÁDHERNÁ KRAJINA!!! všude...doporučuji výlet CAMPOTENESE - ROTONDA ještě ted jsem plná zážitků...a to je to měsíc...náádhera...!! :)

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Nejvíc nejlepší dovolená...upřímně, už nikdy nechci jet na dovolenou All Inclusiv...Jíst místní jídlo, jaké chcete a kdy chcete je opravdu k nezaplacení :)

Krásné prostředí, skvělý lidé, krásné počasí...já nevím co víc si přát :)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání