Napsat recenzi

Velké zklamání

Recenze hotelu Hotel Residence Sole Mare **** (Itálie - Kalábrie - Torre Ruffa)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2019
Přečteno: 289x
Recenze se líbila: 213 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Cestou k našemu bydlení Cestou k našemu bydlení
  • Nejdříve dezinfikovat? Nejdříve dezinfikovat?
  • I takhle vypadají 4 hvězdy I takhle vypadají 4 hvězdy
  • To není hadr na podlahu, to je čistá osuška To není hadr na podlahu, to je čistá osuška

Informace pro ty, kteří čekají čtyřhvězdičkový pobyt

Ubytování  průměrně (2,4/5)

Malý pokoj s mizerným vybavením, páchnoucí koupelna, ručníky viz foto.Část podlahy neustále mokrá. Vhodné repelentem nastříkat práh/mravenci/.Okolí našeho "bungalovu"velmi deprimující.Někteří na tom byli ještě hůř.Měli jsme aspoň terásku. Delegátka se snažila ty nejhorší pokoje vyměnit. Nám řekla, že můžeme být rádi, že bydlíme aspoň tak.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Snídaně celý týden stejné: vaječina, volská oka.Jeden druh sýra a suchého salámu.Jogurt, musli,rajčata.Sladké croissanty a sušenky, které vypadaly že jsou ze supermarketu.Káva ušla.Pokud nepřijdete brzy, můžete mít smůlu.Večeře pestřejší, ale moc masa si neužijete, většinou jeden druh.Podivné saláty,občas některé dobré.Personál nestíhá doplňovat.Ovoce-většinou meloun a hrozno.Nemáte hlad, ale potěšení z dobrého jídla také ne. Nejvíce nás vytočil "balíček" místo snídaně v den zájezdu.Pro dva jsme dostali láhev vody, 2x krajíčky starého nepoživatelného chleba s nějakou čabajkou,v sáčku zabalené malé croissanty a napůl shnilý trs hrozna.Uvítací večeře v ledničce na pokoji v den příjezdu/letedlo mělo zpoždění/ byla podobná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Bazén skvělý, ale ne od 13 do 16 hod.Plavčík má siestu. V prvních dnech byl nějaký program pro děti, jinak nic. Zájezdy byly zajímavé.Nevím, proč němečtí turisté měli zajištěna auta od recepce nad hotel/dost prudký kopec, náročný pro seniory/ a pro naše lidi to zajistit nešlo.Docela dobře zásobený bar, vedle něj klec se řvoucími andulkami. Přes informace z CK nelze platit kartou. Bankomat je až v městečku nad hotelem. Jinak areál nenabízí nic.

Při odjezdu jsme čekali hodinu a půl u silnice se zavazadly na autobus!! Všichni 60 a více plus.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Moře nádherné, pláž čistá. U ní bar, kde se dá najíst. Bohužel často veliké vlny, zažili jsme i zákaz koupání. Břeh se poměrně prudce svažuje do hloubky.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Nepořádek, špína. Pouze kolem restaurace a bazénu čisto.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Čtyři hvězdy ani náhodou a CK by na to měla upozornit.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání