Napsat recenzi

Simeri Village

Recenze hotelu Barcelò Simeri Village **** (Itálie - Kalábrie - Simeri Mare)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 862x
Recenze se líbila: 456 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Hotel víceméně pro italskou klientelu, plus pár desítek čechů a slováků. Je to spíš pro méně náročné klienty, kterým stačí každodenní koupání v moři nebo u bazénu po celý týden. Určitě není vhodný pro aktivnější lidi, tenisové kurty to opravdu nezachrání.

Ubytování  průměrně (4,7/5)

ubytování bylo jako jediné shodné s tím, co bylo inzerováno, krásný nový moderní pokoj, pohodlí, čisto. Nefungovala světla a nebyl otevřený trezor, který byl zdarma.

Strava a stravování  průměrně (4,3/5)

Vyloženě italská, kdo nemusí zrovna těstoviny, tak docela problém, nejslabší byly snídaně, italové rádi sladké, takže buchty, croasanty, jogurty, kdo nemusí sladké, tak akorát tousty a vajíčka. Nejhorší byl každodenní boj o místo k sezení, stoly většinou rezervované pro Italy, v druhé polovině času pro stravování nestíhal úklid ani doplňování, těžko se hledalo místo k sezení... jídlo po pár dnech bez obměny pořád to samé. Na to, že strava byla ultra all inclusive, nám nevyhovoval čas jídel, kdy oběd končil ve dvě a večeře začínala až v půl osmé, mezi tím nebylo žádné lehké občerstvení.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

Úklid každý den, takový rychlostní, ale v pohodě, vybavení odpovídalo nabídce. Služeb jsme nevyužili, většinou byly stejně pro Italy, protože skoro nikdo v resortu neovládal angličtinu, včetně recepce, takže jazyková bariéra. Animační programy pouze v italštině, měli jsme pocit, že jsme tak trochu "druhá třída". Nefungoval trezor zdarma, světla zkratovala (ale vina spíš delegátky, která po dva dny nenahlásila závady). Klimatizace v pohodě.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž asi 300 m krásnou zahradou, lehátek dostatek, moře příjemné. Prodejci nebyli dotěrní. Plážový servis sice zdarma, ale pouze lehátka a slunečník, za osušku bylo nutno zaplatit 3 euro na den nebo 16 na týden. O tomhle nás cestovka neinformovala. Bar na pláži jsme využili pouze první dva dny, museli jsme se hlásit jako all inclusive, předložit modrou kartičku, na kterou nám byla načtena nulová cena, ukázat pásek pro all inclusive, protože italové měli konzumaci, co si platili. Nebylo to vůbec příjemné a i u některých číšníků bylo cítit, že jsme "podřadní". Bazén u hotelu odpoledne přeplněný, žádné volné lehátko, hotel je minimálně pro 600 lidí...

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Nic moc. Dalo se jít po pláži na obě strany, střídala se veřejná pláž s místem pro hotely, ale to bylo vše. Žádné městečko, jeden obchůdek, nikde nic. Ačkoliv jsme se ptali v cestovce na půjčovnu aut (tvrdili, že bez problémů), realita byla taková, že bylo nutné si vzít taxík za 70 eur do Lamezia Terme , tam si půjčit auto za 100 eur a pak se taxíkem dopravit zase do resortu. Snad by mohla být nějaká půjčovna i blíž, ale delegátka nevědela...Ani volba výletu přímo z resortu nabízená cestovkou nebyla výhra, půldenní plavba po moři byla zrušena kvůli malému zájmu a celodenní výlet do Tropei byl díky špatné organizaci a horku spíš utrpením. Autobus nás vysadil dopoledne v Tropei, průvodkyně nám během půl hodiny řekla co a jak a pak byl až do šesti rozchod. Přičemž v Itálii je siesta od jedné do čtyř, pěti, kdy jsou zavřené všechny obchůdky i památky. Kdo se nechtěl koupat, celkem dlouhou dobu se "nudil".

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Od čtyřhvězdičkového hotelu jsme očekávali mnohem víc, hlavně strava označená jako Ultra all inclusive neodpovídala našim představám, žádná možnost dostat se z resortu jak na výlet, tak večer, animační programy pouze v italštině a hodně mluvené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Miloš: Že by pomluva od konkurence??? - 5. 8. 2015 19:45

Asi jste hodně problematická a všude nespokojená. Skoro samá lež. Jídlo vynikající, rozmanité, výběr dostatečný, plno ovoce, zeleniny, různé druhy masa, ryb, těstovin, zákusků Pokud vám nechutná italské jídlo, tak copak asi jíte doma? A moře pěkné, pláže taky čisté. O dělení na Italy a ostatní to taky není pravda, žádný každodenní boj o místa v jídelně se nekonal, nic nevyhrazeno jen pro Italy. Delegátka Marcela byla nejlepší delegátka, zaslouží si velikou pochvalu. Po přečtení vaší "odborné" recenze jsme měli obavu tam jet. A nebyli jsme sami, ti co četli vaši recenzi tam také jeli s obavou. reagovat

Jana: Re: Že by pomluva od konkurence??? - 5. 8. 2015 21:06

Vážený pane, nehodlám s vámi polemizovat o "odbornosti" mé recenze, já jsem jenom vyjádřila svůj názor. Připouštím, že trošku ovlivněný tím, že jsem ho psala hned po návratu. A taky tím, že jsme zatím byli pouze na Kanárech a Kapverdách, kde prostě byl poněkud vyšší standart poskytovaných služeb. V cestovce jsme se vyloženě ptali jak na půjčovnu aut, tak wifi. Někomu stačí moře a bazén, někdo má jiné požadavky. Co se týká jídla, měli jsme pouze 3x za pobyt brambory-hranolky, holt někdo je rád. V době našeho pobytu byly dvě třetiny stolů označené cedulkami buď různých rodin nebo skupin, bez lístečků byly víceméně jenom středová místa. Je možné, že jsme měli jenom smůlu v době našeho pobytu. Co se týká delegátky, její jméno si nepamatuji, myslím, že Eva. Ale určitě by se její jméno dalo přes cestovku zjistit, protože na ni byly do cestovky napsány stížnosti i písemně. Paní, které odcestovaly kufry na Korfu, se vůbec nesnažila pomoct, paní si musela všechno vytelefonovat sama. Taktéž jsme se až při nástupu do letadla na cestě zpět dozvěděli, že neletíme napřed do Brna, jak nám bylo řečeno, ale napřed do Ostravy. Hodně lidí mělo z brněnského letiště domluvený odvoz na určitou hodinu, tímto se o hodinu a půl posunul. Takže, žádná pomluva od konkurence, zájezdu jsem se opravdu zúčastnila a zde jsem pouze vyjádřila svůj názor, jak jsem to vnímala já na začátku července. Vám nic nebrání napsat recenzi podle sebe, určitě to bude pro ostatní užitečnější, než napadat někoho, koho ani neznáte, označovat ho za hodně problematického a lháře. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání