Napsat recenzi

Kalábrie Rosette resort ????

Recenze hotelu Rosette Resort **** (Itálie - Kalábrie - Parghelia)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 110x
Recenze se líbila: 196 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • V pravo V pravo
  • Restaurant Restaurant
  • Michelinka Michelinka
  • Tropea pláž Tropea pláž
  • Michelinka 2 Michelinka 2
  • Michelinka 3 Michelinka 3

Když víte kam jedete a co můžete zhruba očekávat není se čeho bát.

Krásné pobřeží, možnost volně chodit, jezdit na výlety, pocit bezpečí.

Když přihmouříte oko budete spokojeni.

Na hluk z vedlejšího resortu si nezvyknete, ale kolem 02:00 usnete. Vlastní animátoři resortu nebyli tak hlukově agresivní jako ti vedle, takže pokud budete mít možnost volte spíš studio blíž k bazénu, kde je sice místní animace, ale končí dřív a není tak hlučná.

Nečekejte velké zázraky, lidovka s množstvím Italů, spíš resort pro ně, ale ovlivněno tím, že pobyt byl v době nejvetšího italského letního svátku.

Ubytování  průměrně (3,1/5)

Malý pokoj, přistýlka umístěná u klimatizace, ta byla funkční a bez příplatku.Dítě když vidělo původní uspořádání, nechtělo na přistýlku.Museli jsme přearanžovat, pak to šlo. Pokoj už něco pamatuje, koupelna měla divný a netěsnící způsob zavírání u sprchy, tak tam vždy zateklo k záchodu, spodek u zárubně vchodových dveří se vlhkostí rozpadal, koupelnové světlo nad zrcadlem vyvedenou vkusným drátem, ala ruské připojení.

Bohužel jsme dostali kamrlík u recepce, který byl nasměrován k vedlejšímu rezortu, kde jela hlučná nonstop animace do pozdních hodin (klidně i 01:00). Matrace pérové, nic moc.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Restaurace velká s výhledem do zahrady a i na moře, pravidelné večerní grilování, jinak hodně studenýchn variací. Dalo by se říc, že v některých momentech je to velkojídelna. Italové neskutečně drzí a předbíhající.Jídlo pestré, večeře při zapnutých světlech nejlepší. Snídaně stejné, obědy a večeře varietní. Na snídani bez zeleniny a ovoce, toto až při obědě a večeři. ZMRZLINA nebyla za pobyt ani jednou! Ač to byl light all inclusive, tak nám kafe na pláži nedali, až po urgencích na recepci to šlo. Pití jen voda, limo a víno z automatu do 0,2 l kelímků.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Hezká zahrada, dva bazény, uklid vzorný, každý den vyměna ručníků, dvakrát výměna povlčení. Wifi na recepci, u bezénu a v restauraci, heslo vám dají na recepci.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Pláž buď pěšky, nebo busem bez poplatku. Slunečníky a lehátka bez poplatku. Pláž spíš oblázková a kamenitá, trochu písku, choulostivkám doporučuji boty do vody. My nakonec většinou chodily na jiné pláže dále od hotelu

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Parghelia, cca 1,5 km pěšky - chodili jsme každý den na zmrzlinu a na pláž Michelino, kde je písek a celkově to tam je pěkné, ovšem bez slunečníků a lehátek, ale stín se najde.

Objevili jsme oběma směry od této pláže další krásné pláže, ale ty si najděte sami.

Tropea větší městečko, stojí za to navštívit, hezký výhled na "mega" pláž s pískem, kostel vytesaný do útesu, procházka starým městem. Vlak jezdí z parghelie, jede to cca 5 minut, lístek si raději kupte, cesta za dospělou osobu do Tropee je 1,20 E, ale dostali jsme od průvodčího přirážku v podobě 10 E za nákup jízdenky ve vlaku.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Předchozí pobyt v nedalekém rezortu byl mnohem lepší, větší pokoj, opravdové all inclusive, 4 * vypadají jinak....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání