Napsat recenzi

Recenzia hotela Baia Tropea ****

Recenze hotelu Baia Tropea Resort **** (Itálie - Kalábrie - Parghelia)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2012
Přečteno: 1 850x
Recenze se líbila: 610 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Izba Comfort Izba Comfort
  • Kúpeľňa Kúpeľňa
  • Izba Panoramic Izba Panoramic
  • Kúpeľňa Kúpeľňa
  • Reštaurácia Reštaurácia
  • Pláž Pláž
  • Bazén1 Bazén1
  • Bazén2 Bazén2
  • Bar Bar
  • Okolie Okolie
  • Okolie Okolie
  • Výhľad z izby Panoramic Výhľad z izby Panoramic
  • Wellness Wellness

Hotel v krásnom prostredí iba zhruba 4 km od historického mesta Tropea. Hotel nám cestovná kancelária vybrala v rámci našej infocesty zámerne, nakoľko sa majitelia snažili o odstránenie nedostatkov, na ktoré sa sťažovali turisti v predchádzajúcej sezóne. Nemyslím si však, že sa im to úplne podarilo a skôr by som hotel hodnotila ako 3*. Nakoľko som sa však pobytu zúčastnila ešte pred začiatkom sezóny, niektoré informácie nie sú úplné.

Ubytování  průměrně (3/5)

Hotel je rozdelený do 2. častí. Izby Comfort sa nachádzajú asi 30 m od pláže a v tesnej blízkosti bazéna, orientované smerom k bazénu a k moru, sociálne zariadenie, TV, fén, barová chladnička, klimatizácia, každá izba má malý balkón alebo verandu; izby typu Štandard sú orientované na svah. Osobne odporúčam izby Panoramic vo svahu (cca 250 m od pláže), ktoré boli priestranné a presvetlené, zariadené novým nábytkom a s úchvatným výhľadom na more. Nevýhodou však môže byť, že sa nachádzajú vo svahu a dostanete sa k nim asi po 200 schodoch alebo je k dispozícii pravidelný plážový mikrobus. My sme boli ubytovaní v izbách Comfort, ktoré sú strašne tmavé, pripadala som si ako v pivnici, kúpeľňa vyzerala opotrebovane a navyše pri každom otočení na posteli sme sa zobudili na vŕzganie.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V rámci stravovania sme nevyužívali kompletnú ponuku, nakoľko sme sa v priebehu dňa zdržiavali mimo hotela, okrem toho sme boli jediní hostia v hoteli pred zahájením sezóny. Pri večeriach mne osobne nevyhovovalo, že hlavné jedlo bolo servírované a tým zdĺhavé, vykompenzovala to však ochota a úslužnosť personálu. Jedlo však bolo chutné, nebolo mu čo vytknúť, servírovali nám hlavne ryby, cestoviny a morské plody.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Ako som už spomenula, pobytu som sa zúčastnila ešte pred sezónou v rámci pracovnej cesty, z časových dôvodov sme preto nevyužívali ostatné služby hotela. K vybaveniu hotela patria 2 bazény, bar pri bazéne, tenisový kurt, parkoviská - platené, neplatené, reštaurácia, plážový servis, welllness centrum, mikrobus. Vstup do bazéna je možný iba s kúpacou čiapkou. Každý deň sa koná diskotéka, v sobotu na pláži.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž sa počas našej návštevy iba pripravovala na hlavnú sezónu, ale hotel má peknú pláž s bielym pieskom a jemným štrkom, rozlohou úplne postačujúcu pre klientov hotela.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hotel sa nachádza asi 4 km od mesta Tropea, kde sú nákupné možnosti. Okolie hotela patrí k jeho najväčším pozitívam. Okolité skaly a kopce vás určite uchvátia.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Podľa môjho názoru, v hoteli je ešte čo vylepšovať, odporučila by som ho skôr pre nenáročných klientov. Musím však vyzdvihnúť wellness centrum v hoteli a milí a ochotní personál. Pokiaľ nechcete tráviť dovolenku iba v hoteli, odporúčam zapožičať si auto, čo je možné priamo v hoteli cca 50 EUR/deň a prejsť si okolie, určite to za to stojí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání