Napsat recenzi

Griticelle,Kalabrie

Recenze hotelu Marinella Hotel (ex Grotticelle) *** (Itálie - Kalábrie - Capo Vaticano)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 1 268x
Recenze se líbila: 579 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Ztrávili jsme 10dní v pěkném prostředí Kalabrie,zejména v hotelu Groticelle a přilehlých plážích. Pobyt hodnotíme velmi pozitivně jak z hlediska prostředí, kvality ubytování, dostupnosti pláží, vlastního pobytu u moře a koupání, v neposlední řadě prostředí hotelu a kvality stravování.Celá organizace byla na velmi dobré úrovni, personál byl přátelský,všechna očekávání byla nejen splněna,ale i překročena .

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Velmi pěkný pokoj s vyhlídkou na moře, balkon, příslušenství sprcha, WC, teplá voda,ručníky a prádlo pravidelně vyměňované denně, dokonalý ůklid denně v dopoledních hodinách,klimatizace výkonná, lednička.(poslední 2 položky za příplatek)

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Snídaně ve formě švédských stolů, k pití výběr káva, čaj, čokoláda pro děti,výběr pestrý od zeleniny po uzeniny, sýry. Večeře výběrem z italské kuchyně-pasta (1 chod) a masitých pokrmů (ryb, drůbeže,masa),dezerty ovoce, ev zmrzlina, vedle toho volný výběr -antipasta..K večeři byl také půl litr vína jako dar restaurace.Obsluha byla vzorná,Lze hodnotit ****.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

V rcepci k dispisici wi-fy,celodenně otevřen pro zájemce hotelový bazen s lehátky, pro jízdu na pláž provozován shuttle-bus (pláž asi 400 m,), od 9 hodin do 19 hodin.Služby na pkoji byly uvedeny již vyše(*****).Pro nákup běžných potřeb(ovoce, vody...) denně v areálu hotelu minimarket.Hotel provozoval také u moře buffet, snack bar s příznivými cenami

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž udržovaná, písčitá,hotel měl lzdarma lehátka na přilehlé pláži,v srpnu byla však obsazenost pláže hustá,poblíže v malebném okolí další pláž, všude k dispozici šlapata aj. radovánky pro děti.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Poměrně hustá rekreační zástavba, další hotely a pensiony, vše svědčí pro oblíbené místo pro relax a rekreaci, úprava květinová z bohaté jižní subtropické květeny.Cesty upravené

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkový dojem velmi dobrý-výborný.*****

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání