Napsat recenzi

Nejedná se o hotel - ale bungalovy v zahradě - bez klimatizace

Recenze hotelu Villaggio Dolomiti Sul Mare *** (Itálie - Kalábrie - Briatico)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 46x
Recenze se líbila: 260 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásné místo, krásná zahrada, pláž i moře. Bungalovy čisté a prostorné, ale nevyvětratelné - tedy je v nich nesnesitelné vedro! Některé mají klimatizaci, ale za příplatek 15 Euro denně.

V jídelně je hrozný zmatek, velké italské rodiny s dětmi se hlásí o přednostní rezervace u stolů. Jídlo pestré a výborné. Číšníci se snaží být milí, ale někdy byla v jídelně taková vřava, že to úsměv číšníka nezachránil. Velmi omezující je uzavření areálu - podchod k moři a bazén se otevírá až v 9.00. Pokud si chcete ráno nebo večer nerušeně zaplavat - nemáte zde šanci. Od bazénu mne vyhodili i za 4 minuty 9 hod...

V baru pouze bílé víno z Mixu nevalné chuti. V jídelně i červené, ale to si nesmíte z jídelny odnášet, takže pouze v době oběda či večeře. Bar na pláži od 10 do 18.00 - nealko pití točí z Mixu do malých plastových kelímků, takže je jich obrovská spotřeba a válí se všude na pláži i v moři. Díky krásnému moři jsme si dovolenou užili, ale podruhé sem již nepojedeme. Bylo znát, že zvýhodnují italské rodiny.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

bungalovy - nikoli hotelové pokoje, bez klimatizace - nevyvětratelné. Čisté a prostorné.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Výborné, pestrá nabídka, průběžne stále doplnováno, všeho dost. Jen v jídelně nekulturní prostředí, šílený hluk a zmatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vstup do bazénu pouze 9 -12 a pak 15 - 18 - mimo tento čas hlídkující plavčík rezolutně vyhazuje. Uklizeno každý den perfektně.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž krásná, moře čisté, slunečník přiděluje plavčík na celou dobu pobytu. Vstup k moři pouze 9 - 20.00 pak zavřená brána podchodu.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Krásná zahrada. Areál jev podstatě na samotě - po frekvenotované silnici za branou areálu se dá ve vedru doplahočit do 3 km vzdáleného Briatica, ale je to úplně zbytečné a vysilující.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Rozpačitý

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Monika: Koupani - 17. 9. 2018 19:57

Staci najit druhy podchod na plaz a muzete se cachtat celou noc. Rovnez z bazenu me nikdo rano ani behem siesty nevyhazoval, ale na konci sezony uz mozna plavcici tolik "nepracuji". :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání