Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Baia della Rocchetta *** (Itálie - Kalábrie - Briatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 231x
Recenze se líbila: 336 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Já a moje rodina jsme byli naprosto spokojeni a mohu vřele doporučit.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Hezký menší pokoj v přízemí plně odpovídal dispozicím uvedeným v popisu od cestovní kanceláře. Manželská postel, televize s množstvím italských kanálů. Klimatizace dostačující. Jelikož jsme byli tři, měli jsme pokoje dva vzájemně propojené posuvnými dveřmi.

Koupelna se sprchovým koutem, záchodem a bidetem (společné v jedné místnosti). Při zapnutí světla koupelny se automaticky zapne ventilace koupelny. Ve výbavě je taky fén. Osušky ze slabšího materiálu (100% bavlna), ale příjemné na tělo a dobře sají vodu. K pokoji navazovala prostorná terasa (stůl, 2 židle, šňůra na prádlo). Dveře pokoje se otevírají klíčem, před vchodem do pokoje byli dveře zdvojené (venkovní dřevěné vzdušné a vnitřní skleněné).

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Strava soft all inclusive . Forma bufetových stolů. Strava byla typicky italská a za nás mohu dodat vynikající. Na výběr z úseků masa a ryb, těstoviny, saláty, krájená zelenina, zákusky a ovoce. Brát je možno dle libosti. Snídaně převážně sladké + šunka, sýr, ale personál se pokaždé přišel dotázat, zda si dáme míchaná vajíčka se slaninou. Personál mluví italsky a anglicky, ale není problém dorozumět se posunky. Průběžně personál odnášel použité talíře. Restaurace byla čistá a prostorná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Uklízení pokojů každý den (i o víkendu), výměna všech osušek každý druhý den. Hotel organizuje animační programy (ale pouze v italštině) během dne i večer pro dospělé i děti, ale program není obtěžující pro ty, co se ho nechtějí účastnit.

Bar je u bazénu, kde lze využít nabídky all inclusive : voda, víno, post mix limonády a tvrdý alkohol zdejší výroby (bohužel nebyl chlazený).

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Hotelová pláž 200m od hotelu. U pláže bar nebyl. Na pláži jsou lehátka a slunečníky, kterých je dost pro všechny, jsou zdarma a půjčují zde i kajaky. Je možné též využít veřejné části, která je hned vedle hotelové pláže. Pláž nebyla přeplněná lidmi, což nám vyhovovalo. Pláž je písečná z hrubšího písku, která je čistá a rozlehlá. Plavčík průběžně kontroluje, zda na pláži nejsou lidé, kteří nejsou hosty hotelu. Moře tyrkysově modré, a pokud nejsou vlny, krásně průzračné a čisté.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

Do 2,5 kilometrů vzdáleného městečka Briatico, kde se nachází pár obchodů, tržiště a nádraží. Bohužel musíte jít po silnici, která nemá žádné osvětlení a Italové jezdí jako ….! Dá se zde objednat taxík pro 5 osob stojí 20 euro (cena je za cestu tam i zpět). Výhodnější je zajet do města Tropea nebo Pizzo, taxík tam a zpět stojí pro 5 osob 50 euro.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Celkový dojem byl úžasný a vůbec jsme nechtěli jet domů. Počasí na konci června teplé 38 stupňů a moře 28 stupňů. Nelze dát na některé recenze, které resort kritizují (do různých hotelů k moři jezdíme už spoustu let). Je to tří hvězdičkový hotel, pokud chcete luxus, musíte do jiné kategorie hotelů.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 7
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání