Napsat recenzi

Aquilia - krásné moře, super koupání a dobré jídlo

Recenze hotelu Villaggio & Residence Aquilia **** (Itálie - Kalábrie - Badolato Marina)

Hodnocení:
průměrně: 4,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 304x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v hotelovém komplexu Aquilia nás mile překvapila - oproti severně položeným letoviskům nemá písčité dno - ale s drobnými oblázky, díky tomu je zdejší voda nádherně průzračná, naprosto jsme byli nadšeni! Kombinace s krásnou a dlouhou pláží s bílým pískem jsme si připadali jako v Karibiku - s rozdílem ale několik hodin letu:-). Ubytování odpovídající italskému standardu, čisté, s klimatizací, líbilo se nám, že to není klasický hotel, ale několik menších budov ve velmi udržované zahradě - to nás na italské poměry opět mile překvapilo. Kuchařovi pochvala - výtečně jsme se najedli a díky službám all inclusive nám na naší relaxační odpočinkové dovolené nic nechybělo a za cenu, kterou jsme zaplatili, jsme byli navýsost spokojeni.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

Odpovídalo popisu a fotkám, vždy uklizeno, spokojenost.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Vynikající, na místní kuchyni si potrpíme, výběr u snídaně velmi dobrý (známe hotely, kde mají pouze crossaint a kávu), u oběda a večeře velmi pestrý a vždy vše velmi chutné, naprosto jsme byli spokojení. Služby all inclusive odpovídaly uváděnému popisu a tím, že většinou v Itálii vůbec all inclusive neznají, nás existence této možnosti stravování mile překvapila. Srovnávat se nedá s jinými zeměmi, ale my nechtěli služby jiných zemí, jeli jsme do Itálie:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Spokojenost, co jsme si přečetli - jak bylo inzerováno, hotel nabízel, tedy vše bylo splněno, personál v pohodě, řada studentů-brigádníků česky nebo slovensky mluvících, snažili se a byli milí, takže jsme byli spokojení.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Úžasné, užili jsme skvělé koupání v průzračně čisté vodě, na krásné pláži, lehátka byla se slunečníkem v ceně (vždy 2 lehátka a 1 slunečník pro každý pokoj), takže pohodička každý den, na Itálii voda neskutečně čistá.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Tím, že se hotel nachází jenom u malého italského městečka, není možnost korzovat po promenádách jako na severu, ale to nám vůbec nevadilo - ba naopak, po večeři jsme se prošli jenom směrem do městečka, sem tam projelo nějaké auto, a my měli splněno očekávaní naprosto klidné dovolené mimo rušná letoviska, kde to vře každý večer, když ne i ve dne.

Celkový dojem  průměrně (4,8/5)

Opravdu skvělá dovolená, za tak krátkou dobu letu - určitě zopakujeme. Byli jsme nadšení a doporučili všem svým známým.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání