Napsat recenzi

Hotel Maremonti *** (Itálie - ostrov Ischia - Panza)

Recenze hotelu Hotel Maremonti *** (Itálie - Ischia - Panza)

Hodnocení:
průměrně: 3,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 467x
Recenze se líbila: 508 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemný hotel i personál. Pokoje každý den čisté, uklizené. Jídla dostatek a dobré.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj v prvním patře, s výhledem na moře. Měli jsme dvě přistýlky, takže se z pokoje musel vystěhovat stolek a komoda. Stůl jsme tím pádem měli jen na balkoně. Vzhledem k tomu, že se chodí na pokoj jen přespat, to nevadilo.

Koupelna a hlavně kohoutky a splachování volají po rekonstrukci.

Jinak čisto, každý den ručníky, osušky a příjemná paní pokojská.

Mravenci jsou na Ischii bohužel všude, ale na pokoji jich bylo jen pár.

V hale je personál hubil všemi možnými prostředky, leč bez valného úspěchu :-)

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Kuchaři vařili velmi chutně, vždy jsme si vybrali něco dobrého. Jídla bylo dost.

Snídaně byla po celý týden stejná, ale spousta druhů všeho možného, takže bylo možné si každý den pochutnat na něčem jiném. Výborné pečivo, sýry, salámy, vajíčka bábovky, jogurt, nutella, džem, ovoce ... Nestalo se nám, že by personál nedoplnil to, co zrovna došlo. Pokud je ale někdo zvyklý, po vzoru velkých hotelových komplexů na ranní teplé snídaně na vidličku, bude zklamán. Míchaná vajíčka, omelety a podobné kalorické ranní zvrhlosti se nekonají. Naštestí! Večeře - výběr dvě polévky - výborné husté a krémové, hlavní jídlo výběr ze tří menu, většinou těstoviny, česká klasika, ryba. A ještě každý den dezert.

Rozlučkový čtvrteční večer se opravdu vydařil, možná proto, že se sešla velmi dobrá parta lidí. Pařili jsme do půlnoci, včetně dětí, Italů a personálu. Škoda jen, že takový večer se nepořádá po příjezdu, aby se všichni poznali. S rusky hovořícími hosty jsme neměli jediný problém. Byli slušní a zdvořilí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál hotelu milý, vstřícný, česká rychlá obsluha. Italský číšník trochu zaostával za svým českým kolegou a pokud měl službu na place jen on, nastal chaos. Ale omlouvá ho mládí a italský šarm :-).

Hotelový autobus na pláž a zpět fungoval na jedničku. Jen by zpět mohl jezdit o něco dříve. Ale není problém dojet městskou dopravou, nebo taxi.

Bazén byl skvělý a hlavně děti v něm vydržely klidně celé dopoledne.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Moře je nádherné, čisté a velmi teplé. Počítejte, že všude musíte dojet autobusem. Hotel je od pláže daleko a na velkém kopci. Naštěstí perfektně funguje hotelový autobus.

Vychvalovaná pláž Citara nás ale zklamala, chaluhy a plno lidí. Možná, že stálo za to popojít až termálům, ale nezkusili jsme...

Koupání na Sant Angelo, bylo krásné, ale pokud začne foukat větší vítr, je tam nepříjemně. Ale stačí popojít městečkem na pláž Maronti, tam bylo bezvětří a nádherná pláž. Jen je tam poměrně větší sešup do moře. Pokud se vám zadaří, navrtáte nohou v písku teplé prameny a to pak rychle nohu vyndaváte. No kde jinde se vám tohle stane?

Pěšky od hotelu se dá dojít do zátoky Sorgeto, kde vyvěrají termální prameny. Cesta je delší, ale za tu námahu to stojí. Schodů dolů po skále bylo asi 214 a celkem trvala cesta tak 20 minut. V pohodě ji zvládly i děti.

Doporučuji udělat si výlet městskou dopravou na Aragonský hrad.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Jih Itálie je celkově ošuntělý a neudržovaný. Škoda. Ale pokud si na toto zvyknete, tak už Vám to pak ani nevadí :-). Kolem pláže Maronti je ale naopak všecho krásně čisté a upravené. Je ale krásné pozorovat v městečku podvečerní ruch a sledovat, jak jde všechno jakoby samo. Nikdo nic neřeší, dopravní značení se neuznává a přednost má ten, kdo jede rychleji.

Silnější povahy, nechť jedou na ostrov autem, slabším toto nedoporučuji.

Neviděli jsme snad jedno auto bez škrábance, O zrcátkách nemluvě. Kdo má obě, je borec!

Nad hotelem je malý krámek, kde koupíte opravdu všechno. Pokud ale popojdete cca 300m na náměstíčko, nechá se nakoupit levněji v Carrefouru. Za náměstím je pak velký market.

Italská zmrzlina moc dobrá ve městečku nebyla. Ale na plážích mají výběr a všechny jsou skvělé!

Autobusová zastávka je pár metrů nad hotelem. Autobusy kolem ostrova, jezdí opravdu každou chvilku. Na čas se tam sice nehraje, ale nikde nečekáte déle než 15 minut.

Celkový dojem  průměrně (3,7/5)

Krásná odpočinková dovolená u nádherného moře. Pokud někdo hledá pětihvězdičkový hotel, nechť si vyhledá nějaký jiný, přímo na pláži. Maremonti je střed a určitě má ještě co dohánět. Ale všude je čisto, uklizeno a příjemně!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání