Napsat recenzi

Kouzelná Ischie a naše rozpaky.

Recenze hotelu Pineta Hotel *** (Itálie - Ischia - Ischia město)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2015
Přečteno: 650x
Recenze se líbila: 452 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hezký, tichý, trochu oprýskaný hotýlek *** v piniovém háji poblíž centra Ischia Ponte.

Má dva bazény s teplou termální vodou, lehátky a slunečníky zdarma. Funguje tam zdarma WIFI, ale signál je dobrý jen na balkoně nad hlavním vchodem, na pokojích se ztrácí.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Náš pokoj v patře byl vybaven skromným starším nábytkem, a malou lodžií s výhledem na otřískanou zídku jíž byl hotel oddělen od háje Pineta Mirtina. Z pokoje byl přístup do sprchového koutu s pevně uchycenou sprchou cca 10 cm od stěny, která vám teče jen na hlavu. V sprchovém koutu je WC. V průběhu teplých nocí se nedalo spát s pootevřenými dveřmi na lodžii, protože jsme ráno byli pokousání komáry. Přes lodžii zvenčí běhali k našim lůžkům malí mravenci. Úklid a výměnu lůžkovin zajišťovaly staré sezónní brigádnice.

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

Stravování byl nejpalčivější problém. Snídaně formou švédských stolů byly převážně sladké pečivo a buchty,tvrdý bílý chléb, s nápoji káva, čaj, džus a minerálka. Měli jsme i vejce natvrdo. Žádná zelenina. Večeře byly servírované s nabídky dvou menu (každé o třech chodech - předkrm, hlavní jídlo a desert) ovšem v celkovém množství tak pro malé dítě, Například brambory na talíři byli pouhé 4 nebo 5 osmažených kostiček z jednoho kusu středně velké hlízy! Za celý týdenní pobyt jsme neochutnali jedinou olivu, zelenina nebyla ani jako ozdoba, Cizinci si však v jídelně dopřávali např. mořské plody s hromadou špaget na velkých oválných talířích, což v nás 10 účastnících zájezdu CK vyvolávalo pocit ponížení. Kdo byl diabetik, nebo chtěl dietu, měl smůlu. Číšník se odvolával na jakousi normu. TAK BÍDNÉ STRAVOVÁNÍ JSME DOSUD NEZAŽILI.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

S personálem hotelu jsme přicházeli do kontaktu pouze v recepci a v jídelně. Dva recepční, otec a syn byli velice zdvořilí a poradili nám v orientaci v okolí.

Číšnícj byli rovněž zdvořilí, ale trochu škrobení.

Pláž a moře  průměrně (2,6/5)

Moře poblíž Aragonského hradu, cca 5 min. od hotelu moc ke koupání a odpočinku není, je špatně přístupné, bylo spíše doménou opalující se mládeže na balvanech u mostu.

Doporučená pláž pod kostelem sv, Antonína je mrňavá, a byla obsazená matkami s vřískajícími dětmi, kde též nebyl pohodlný přístup do moře. Pěknou koupel v moři jsme si užili v Castiglioni, kde je též 11 nádherných kaskádovitě situovaných termálních bazénů. Tento celodenní výlet doporučuji. Jezdí tam bus č.7.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

V háji kolem hotelu je spousta opuštěných a zablešených a špinavých koček. V červnu všude kvetly nádherné květy, před Jídelnou dozrávaly citrony, rostou tam obrovské kaktusy, bambusové proutí a banánovník. Je to velmi exotické prostředí. Před vchodem lze parkovat. Po ulici před bránou jezdí spousta skůtrů a odřených fiatů, s dopravními předpisy si Italové hlavu nelámou.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Nebýt ubohé stravy v hotelové jídelně, která nám podstatně pokazila dojem z týdenního pobytu, rád bych se i vrátil někdy zpět, protože ostrov je krásný a dojem z návštěvy ostrova Capri mi zůstane jako krásná vzpomínka.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 19 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání