Napsat recenzi

Postřehy z dovolené

Recenze hotelu Park Hotel La Villa **** (Itálie - Ischia - Forio d'Ischia)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 253x
Recenze se líbila: 271 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Před 14 ti dny jsme se vrátili z dovolené na Ischii. Vybrali jsme si letecký zájezd v hotelu Parc Villa na ostrově ischia ve Foriu od Cestovní agentury Z*****. Zájezd pořádala CK M**** z Kolína. Let do Neapole proběhl bez závad a v Neapoli se nás ujala delegátka CK M**** a dopravila nás mikrobusem do přístavu na trajekt a následně na Ischii. Plavba trvala cca 1 h a byla naprosto pohodová a klidná. Po příjezdu na Ischii jsme byli dopraveni do Hotelu La Villa a delegátka CK odjela mikrobusem se zbytkem rekreantů na další destinace. V hotelu na nás vyhrknul (zřejmě majitel) Německo, Anglicko, Italsky, že tam má nějaký problém a že by nás ubytovali v jiném, stejně kvalitním hotelu Hibiscus o kus dále, kde to budeme mít ještě lepší. Moc jsme mu sice nerozuměli, ale když nám řekl, že nám to ukáže a naložil nás do auta, tak jsme svolili. Odvezl nás do Villa Hibiscus Hotel *** cca 300 m blíže k centru Foria, kde ná ukázali ubytování, které se nám líbilo a svolili jsme, že tam zůstaneme. Takže další recenze je vlastně na hotel Villa Hibiscus. Tento hotel má jenom tři hvězdičky, ale nám se líbil víc než čtyřhvězdičkový La Villa. Hotel je sestavený z apartmánů umístěných v krásném parku a má dva bazény.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování ve dvou třílůžkových apartmánech spojených společným vchodem, každý se sociálním zařízením a klimatizací a každý se samostatným balkónkem s dvěma židlemi a slunečníkem.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stravu jsme měli polopenzi, tzn. snídaňový bufet a večeře výběr ze tří jídel + zeleninový stálý bufet. Vzhledem tomu, že jsme měli sebou vnoučata 5 a 8 let, tak s jídlem měly trochu problém, ale pro dospěláka není problém se dostatečně najíst. Zarazilo nás, že k snídani se voda a džusy nalévaly do plastových kelímků, což takovému hotelu kazí reputaci, nehledě na ekologii. Obsluha byla vzorná a velmi vstřícná

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Personál hotelu byl prima a nebyl žádný problém. animační programy tam nebyly ale děti se vyřádily v bazénech, které byly poloprázdné a krásně teplé

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Z hotelu je to po klidné silničce cca 300m na veřejnou pláž, kde není problém si dát slunečník nebo ručník a hned vedle je placená pláž, kde za slunečník a dvě lehátka se platí 20 eur denně. To jsme nevyužili a užívali si veřejnou pláž s pískem a pozvolným vstupem do moře vhodným i pro malé děti

Okolí hotelu  průměrně (5/5)

Hotel je vzdálený cca 15 minut od historického centra města Forio a přístavu

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Pobyt v tomto hotelu se nám moc líbil a vřele ho můžeme doporučit ostatním. Je to klidné a hezké místo.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání