Napsat recenzi

Neodpovídá čtyřhvězdičkové kvalitě

Recenze hotelu La Scogliera Hotel **** (Itálie - Ischia - Forio d'Ischia)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 247x
Recenze se líbila: 282 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel má celkem dobré umístění, blízko k moři, cca 15 min. chůze do města. Pěkná zahrada, příjemné venkovní posezení. Na tyto údaje, které se dají snadno ověřit na internetu, se nalákala většina klientů z našeho zájezdu. O to větší rozčarování jsme zažívali při odhalování nedostatků hotelu, která bohužel zjistíte až na místě.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Hotel disponuje kromě běžných pokojů v patrech i několika "pokoji" v přízemí. Tyto přízemní "pokoje" se přidělují pouze české klientele. Jsou tmavé, páchnou zatuchlinou a plísní, matrace v postelích jsou provlhlé.Výhled mají do zdi . Osm klientů z naší skupiny (včetně mě s manželem) se odmítlo ubytovat v těchto podřadných pokojích. Protože ale hotel byl plně obsazený, nezbylo nám nic jiného, než dva dny v těchto místnostech přečkat. Po přestěhování jsme zjistili, že nový pokoj byl sice světlejší, suchý a bez zápachu, ale představám o ubytování ve čtyřhvězdičkovém hotelu rozhodně neodpovídal. Malý, stísněný, koupelna vybavená tak, že mohutnější člověk by v ní musel mít problémy s použitím toalety i sprchového koutu. Také jsme se dozvěděli až na místě, že v celém hotelu neteče pitná voda.

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně velmi chudé a každý den naprosto stejné. Večeře naprostá katastrofa. Všechna servírovaná jídla byla absolutně neochucená, mdlá, bez jakékoliv snahy aby alespoň dobře vypadala na talíři - prostě blafy, které připomínaly spíše nemocniční stravu nebo školní jídelnu z dob totality. Místo avizovaného gordon bleu - placka z mletého masa, místo filé z tuňáka - makrela. Kuchař absolutní packal. Situaci zachraňoval pouze salátový bufet, který byl opravdu dobrý a pestrý. Zřejmě ho připravoval někdo jiný.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,5/5)

Personál hotelu byl celkem příjemný a vstřícný. Ocenili jsme snahu personálu jídelny o překlad jídelního lístku do češtiny. Na druhou stranu bylo trochu urážející upozornění u vchodu do jídelny, aby se jídlo nevynášelo ven a toto upozornění bylo pouze v češtině. Myslím, že v tomto hotelu jsou Češi stále považováni za druhořadé hosty.

Pláž a moře  průměrně (3,2/5)

Za 2 lehátka a slunečník zaplatíte v okolí hotelu 15 EUR na den. Blízko je městská pláž bez poplatků. Je dost rozlehlá, písečná, vstup do vody příjemný, pozvolný. Bohužel je zde dost odpadků - tuto pláž asi místní příliš neudržují.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Vzdálenost do města cca 15 min.chůze, autobusová zastávka nedaleko. V blízkosti je také dobře zásobený obchod s potravinami, drogerií, i jízdenky na autobus se tam dají koupit.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Ostrov Ischia jistě stojí za poznání, jsme rádi, že jsme měli možnost ji navštívit a procestovat. Mezi ty hezké vzpomínky ale rozhodně nebude patřit ubytování v hotelu La Scogliera.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 10
z 15 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Stepanka: Hosté z Čech až na posledním místě - 20. 6. 2022 2:25

Květen 2022 máme úplně stejnou zkušenost. Pouze v jídle patrné zlepšení. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání