Napsat recenzi

Týdenní pobyt v hotelu Prestige, Rimini, Itálie

Recenze hotelu Hotel Prestige *** (Itálie - Emilia Romagna - San Giuliano Mare)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 393x
Recenze se líbila: 560 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Chtěla bych vyjádřit svůj názor na nádherný týden strávený v této lokalitě. Personál malého rodinného hotelu byl neuvěřitelně příjemný a ochotný vyhovět jakémukoliv přání rekreantů, vždy dobře naladění a usměvaví. Snídaně i večeře rozmanité a vždy chuťově doladěné, zkráka super. Písčitá denně udržovaná pláž u moře byla jen pár desítek metrů vzdálena od hotelu. Počasí nám přálo a moře je vhodné zvláště pro malé děti, v této části zálivu je velice mělké. Autobusová doprava zprostředkovaná dispečinkem ČSAD odpovídala časovému harmonogramu v obdržených pokynech k pobytu. Byla naprosto přesná a spolehlivá, pohodoví řidiči, příjemná jízda v pohodlném autobusu s WC.

Tento zájezd hodnotím velice kladně a každému jej plně doporučuji.

Ubytování  průměrně (5/5)

Ubytování v čistotě udržovaném pokoji, klimatizovaném, moderně vybaveném, s příslušenstvím, fénem a balkónem

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Snídaně i večeře rozmanité a vždy chuťově doladěné, zkráka super.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Vybavení bazén, vířivka, pinpong. Služby perfektní, rodinný hotel, všichni velice příjemní, usměvaví, ochotní, dokáží vytvořit nádherné pohodové ovzduší

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Pláž je vzdálena 70 m. Možno si pronajmout plážový servis - slunečník a dvě lehátka

(10 Euro/den) nebo si v hotelu zapůjčit slunečník. Doporučuji osobně zakoupit tzv. polostan, který zajistí dostatečnou ochranu před sluncem a i soukromí. Pláž je písčitá, denně udržovaná, čistá, moře čisté a mělké. V této části Rimini je v moři vytvořena zátoka a moře je velice mělké, ale dá se samozřejmě plavat. Doporučuji vřele pro rodiny s malými dětmi. Možnost zapůjčení motorových lodí, na pláži denně aquagymnastika, aerobik, jsou tam sprchy, WC, kabinky na převlečení, několik restaurací, hřiště na badmington, volejbal atd.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Rimini je přístav s marínou, hotel je umístěn spíše na okraji. Nedaleko možno navštívit (pouze autem) San Maríno.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Strávili jsme nádherný týden, plný sluníčka, teplého moře, perfektního servisu, usměvavého a ochotného personálu

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání