Napsat recenzi

Děs a hrůza Palma Benessere

Recenze hotelu Hotel Palma Benessere *** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 657x
Recenze se líbila: 454 čtenářům
Fotografie: 13
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Salát Salát
  • Italské primo Italské primo
  • Smradlavé maso s cuketou Smradlavé maso s cuketou
  • trapný dezert trapný dezert
  • Moře v Rimini Moře v Rimini
  • Bezva zmrzlinárna Bezva zmrzlinárna
  • Park Frederica Feliniho Park Frederica Feliniho
  • Ruské kolo Ruské kolo
  • Radnice Radnice
  • Náměstí Náměstí
  • Augustův oblouk Augustův oblouk
  • Tiberiův most Tiberiův most
  • Pizza tonno e cipola v pizzeriii Auriga Pizza tonno e cipola v pizzeriii Auriga

Obyčejný hotel s wellnes službami ležící 100 m od pláže.

Hotel bez zahradní terasy ( nemáte kde sědět) neoplívá vlastně ničím.

Zcela trapný hotel bez služeb.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Nic moc. Na zemi dlážka. Příšerná koupelna. Žádný balkón. Výhled do kuchyně. Nefungující trezor.

Ubytování až v 15:30!!!!!!!!!!!

Strava a stravování  průměrně (1,8/5)

A nyní krátce k Vaší publikaci zájezdu do Hotelu Palmabenessere v Rimini :

„ Kombinace tradiční pohostinnosti spolu s důrazem na kvalitu je jedním z hlavních důvodů, proč zde strávit pohodovou a relaxační dovolenou, daleko od hektického každodenního života“. Opravdu tato věta neodpovídá zakoupeným službám u Vaší CK a je v rozporu s cestovní smlouvou včetně služeb delegátky p. Zuzany. Má stížnost se především týká stravy, která byla v hotelu podávána. I přes nízké pořizovací náklady zájezdu, musím upozornit na nevhodné podávání stravy číšníkem, nevhodnost jídla a celkových prostor v hotelu. Jak již bylo uvedeno v katalogu, tak snídaně byly podávány naprosto bez potíží v zázemí hotelu. Kdežto večeře se podávaly v Hotelu Marilonda a stávaly se nejhorším zážitkem dne pro klienty CK Alexandria. Večer probíhal asi takto: „ Pokud jsi Čech nebo Rus, tak táhni do kouta!“. Italský číšník se ptal, jaké jsme národnosti a podle toho byly i služby. Klineti CK Alexandria měli omezený salátový bufet, jednoduché těstoviny, podivné maso s přílohou (občas páchnoucí) a minidezert každý den ( viz.fotografie). Upozorňuji, že si

nestěžuji na množství, ale na kvalitu a teplotu potravin! Bohužel i nevalné kvality, kdy maso zapáchalo. O mořských plodech nemluvě. Nápoje nebyly zahrnuty v ceně, a tak při prosbě personálu o objednávku nápojů, které si sami zaplatíme, docházelo ke kolizi. Obsluhující personál byl schopen přinést maximálně vodu, kdežto při objednávce coca coly již došlo

k problému. Pro nás nemá stejnou velikost coly jako pro Italy, i když si za tuto službu chceme zaplatit. V posledních dnech nám personál nedával ani skleničky na stůl, takže máte večeřet bez kapky vody. Při objednávce vody jsme čekali asi dalších deset minut na dvě sklenice. Čím se nám krátil pobyt, tím více bylo jídlo nesnesitelné až odporné. Situace se stala vyloženě neúnosnou, když jsme hromadně odešli od večeře z jídelny, jelikož jsme dostali staré jídlo z lednice, které nám bylo podáváno předešlý večer!!!!!!!!!! Na tuto akci reagovala vedoucí Hotelu Marilonda a nechala nám připravit náhradní večeři běžné chuti a vzhledu. Celé divadlo sledovalo publikum složené z italské klientely, kteří měli zde zakoupené služby, ač s naprosto odlišným jídlem, nápoji, chováním personálu apod. Vyděšená italská klientela nechápavě sledovala naše jídlo a chování personálu k Čechům a Rusům. Naštvaný italský personál nám bohužel musel jídlo připravit a obsloužit nás. Talíře číšník pouze“ házel“. Někteří klienti CK Alexandria odmítali chodit na večeře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,9/5)

Monica s otevřenou pusou na recepci.

Líný číšník u snídaně. Udiven nám přináší máslo.

Večeře v Hotelu Marilonda komedie viz předchozí vyjádření.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Bomba. Dobrá pláž. Bezvadné moře.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Výborná cukrárna u hotelu včetně bezvadného baro Schooters!

Tam to bylo super.

Také pizzerie Auriga byla fajn.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Rimini super rušné město. Dobrá pláž, dobré moře, dobré obchody, dobrá pizzerie, super bar Schooters.

Dovolená se povedla až na hotel a stravu v Hotelu Marilonda.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 3
z 11 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání