Napsat recenzi

Dovolená v hotelu Mirador

Recenze hotelu Hotel Mirador *** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2012
Přečteno: 365x
Recenze se líbila: 471 čtenářům
Fotografie: 8
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Itálie 2012 Itálie 2012
  • První večeře První večeře
  • tady jsme bydleli tady jsme bydleli
  • relax na pláži relax na pláži
  • výlet lodí do delfinária výlet lodí do delfinária
  • v delfináriu v delfináriu

Hotel Mirador je starý a malý a na *** má nainstalováno spousty moderních věcí,které někdy nefungují :-))

Ubytování  průměrně (1,5/5)

Pokojík byl málý,postele s drátěnkami,přistýlka kovová palanda(připomíná vojenské postele)

vestavěná koupelna s WC a sprchou bez zástěny.Dveře koupelny netěsnily a i při opatrném sprchování zatékala voda do pokoje.

Další závady:klimatizace některé dny nefungovala a měli ji nastavenou od 19.00 asi do 03.hodin.

29.7. a 30.7.netekla teplá voda,

televize byla zprovozněna až 31.7.nefunkční setbox,vyměněn z jiného pokoje..

Personál hotelu byl ale velmi vstřícný a snažili se problémy řešit.

Koupelna byla vybavena i sprchovými gely DAVE a ručníky a osušky měnili skoro denně a nechali nám ručníky navíc, na protékající vodu z koupelny

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Stravování servírované,menší porce masa,zelenina,předkrmy se sice opakovaly ale dobré,několikrát byla i polévka.Denně výběr desertu,ovoce nebo zmrzlina.

Snídaně menší výběr,pouze sladké ale každý den upečený čerstvý piškot,různé příchutě a větší výběr nápojú,(tři druhy džusů,několik druhů kávy,čaj,čokoláda..)Dále jogurt a kukuř.lupínky a pod.

Stravování velmi vhodné pro děti:-)))

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,5/5)

Vybavení pokud vše fungovalo,tak vyhovující,za hotelem malé dětské hřiště,terasa na posezení,výtah a vše blízko. Hotel působí dojmem spíš jako penzion.Kdo nevyžaduje velký komfort a dává přednost menšímu hotelu s osobním přístupem,tak mohu doporučít.

Personál velmi příjemný,přes uvedené nedostatky bych jela do tohoto hotelu znovu :-))

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Čistota moře slabší,při větších vlnách u břehu dost kalné ale to je jediná slabost,pláž velká,lehátka a slunečníky ve výborném stavu, pláž udržovaná,čistá.Občerstvení v dosahu i zmrzlinář na pláži:-)),půjčovny šlapadel,kajaků,různé atrakce....

Okolí hotelu  průměrně (2,5/5)

Hotel je v boční klidnější ulici ale jen pár kroků od moře i hlavní třídy,obchody,restaurace,atrakce...

Každý večer jsou podél pláže spousty stánků a lákadel.....Vyjde-li se na druhou stranu,dostanete se do klidné časti letoviska,kde jsou také restaurace a kavárny ale málo obchodů a méně lidí

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Celkový dojem celkem dobrý,letovisko velmi živé,moře teplé,počasí bylo nádherné,plně vynahradilo nedostatky v ubytování :-)))

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání