Napsat recenzi

Za ty prachy super

Recenze hotelu Hotel Adler *** (Itálie - Emilia Romagna - Rivazzurra)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 102x
Recenze se líbila: 410 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

STRUČNĚ:Hotel starší,postele starší,vybavení starší,ale vše funkční.Personál v pohodě,Giorgo(ital majitel) se snažil,Katrina (polka),taky v pohodě,pokojské v pohodě,jedna moldavanka,druhá polka,třetí co se starala i o jídlo moldavanka Veronika ke konci už taky v pohodě,ze začátku chtěla být trochu nepříjemná,ale nakonec budiž.Určitě se domluvíte rusky,italsky nebo polsky,náhodou po recenzích co jsme četli jsme se upřímně báli,ale nakonec to nebylo tak nejhorší i když k dokonalosti to mělo daleko,ale jak jsem již napsal,za ty prachy v pohodě.

Ubytování  průměrně (4/5)

starší hotel,postele typu pérák,

ale dalo se,televize lcd se spoustou programů v italštině,ale program Rai yoyo ocenila dcerka 3 roky(pohádky typu Máša a medvěd,Pingu,Prasátko Pepa,jeli pořád,koupelna funkční s drobnostmi typu špatně tekoucí sprcha a smrad z odpadu,ale ten je v Itálii všudypřítomný,takže v rámci možností,klimatizace funkční v pokoji dle libosti,bohužel ostatní prostory hotelu již klimatizované nebyly,přesto že tam klimatizace byla,za celou dobu ji nepustili,takže tak.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Snídaně byla stále stejná,italský chléb,toustový chléb,croissanty,levnější šunka,sýr,když měla Veronika dobrou náladu,přinesla i kostku hmoty co mělo být zřejmě máslo,ukrutná hmota,jedny vločky,mléko,jogurt,sušenky,suchary,několik džemů,nugeta,skvělá mašina na kávu,čokoládu,orzo,dokonce i džus ACE nebo grep.Snídaně s trochou fantazie se dala díky tomu měnit,ale jelikož jsme tam byli o něco déle než týden,už nám to přišlo nudný,ale jak říkám,za ty peníze spokojenost.

Večeře dvakrát ryba ,já ryby nejím,takže nemohu posoudit,jednou pečené kuře,pečené koleno,koule z mletého,byly luxusní s hranolkama,předkrmy buď polévka a tu měli dobrou,krémovou,nebo těstoviny s nějakýma rajčatama,ale dalo se,jednou nějaký žampiony s kuskusem,skoro vždy možnost salátu okurka,rajčata,papriky,led.salát,balsamico dresink a ol.olej.takže co se jídla týče ok,někdy toho bylo málo,někdy v pohodě,ale na snídani se můžete nacpat až až.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

viz výše

Pláž a moře  průměrně (4/5)

pláž cca 200 metrů,v podstatě jeden blok a jste na pláži,volná pláž celkem o 150 dále než placená,kolotoče,prolézačky pro děti všude,až si malá předposlední den pobytu na jednom roztrhla palec,takže na to mrknite,než tam ratolesti pustíte.Na pláži si můžete koupit v podstatě cokoliv co vás napadne od ručníků po draky až po Rolexy nebo Omegy.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

klasika letovisko,viz Google Street view

Celkový dojem  průměrně (3/5)

pohoda a klid celkem,vzhledem k ceně uspokojivé,čekáte li luxus či jen trochu více než standard,určitě ne sem,pokud nejste nároční a jste trochu jen benevolentní jako my,určitě budete spokojení,jinak jsme si prodlužovali pobyt za 50Eur na den,pokud má Giorgo volno,rád prodlouží,7*50 350 Eur za týden,cestovka 2 dospělí 12000 Kč týden,absence koutku pro děti a bazénu je samozřejmostí.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání