Napsat recenzi

RIMINI 2015

Recenze hotelu Hotel Ambassador **** (Itálie - Emilia Romagna - Rimini Marina Centro)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 78x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Strava ušla, i když se opakovala. Vbavení a služby a personál byl na úrovni 4*. Ubytováni bylo dobré koupelna super ale pokoje menší. Pláž byla nejlepší co kdy jsem zažila! byla jsem u moře 4x a z toho 2x v Itálii a nikde jinde nebyla lepší a krásnější pláš i když byla trošičku dražší. Okolí hotelu bylo dobré všude mini obchůdky, kde jste musely smlouvat, taky restaurace a pláž hned u hotelu jen přes cestu (přes komunikaci). Celkový dojem byl pomněrně dobrý i když se našly menší nedostatky.

Ubytování  průměrně (4/5)

ušlo

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

V ceně jsme mněly pouze snídaně. První den byla strava velice dobrá. Ale na druhý, třetí, čtvrtý den už nás štvala, protože se neustále opakovala. Občas něco jiného ale pořád dokola to same: pečivo (např. kroasany, šátečky a ruzné druhy jídla z listového těsta, nechyběl ani toust který se dal opéct) šunka, sýr, salám, okurky, rajčata, vajíčka, ovoce, ruzné druhy lupínků, jogurt (2 duhy), med, marmeláda, nutelka, cukr. Pití: džusy (2 na výběr) velký automat na kávu a na kakao na čaj, mléko. Byly jsme jednou na obědě, nic moc, nemněly jsme ponětí jak to tam chodí a tak jsme si nabýrali jako ostatní ze švédských stolů, švédské stoly na obědě nedoplňují, potom nám jedna z číšniček ukázala jídelníček a my jsme zjistily že máme na výběr 3 hlavní chody, a také dezerty. Po sklamáni na obědu už jsme nešly radši na večeři. Mnohem lepší je zajít v okolí hotelu na pizzu nebo na nějáke ty jejich potvory z moře. Ale poprvé jak jsme jedly v restauraci tak nás překvapil účet na kterém bylo napsáno "COPERTO" nemněly jsme ponětí co to je ale nakonec nám číšník vysvětlil že "coperto" je u nich zvykem (za osobu 2 euro) - (byli jsme 2x v itálii a ještě jsme se s tím nesetkaly) ale pokuď si najdete restauraci která je bez "coperta" tak se dobře najíte ale v jiném prostředí. My jsme to řešily tak že jsme koupily jídlo a snědly jsme si ho před hotelem kde se velice dobře sedí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (5/5)

Dokonalé! nic lepšího jsem nezažila, vždy vyšly vztříc a snažily se pomoct jak jen to šlo, okamžitě nás ubytovaly i když do menších pokojů ale řekly nám že hned na druhý den nám můžou dát jiné pokoje, protože se uvolní. Na druhý den nám jedna z recepčních ukázala asi 5 pokojů nebo 6, bez problému nám je dala a hned jsme se tam mohly nastěhovat. Co se týče wifi pokud jí nemáte v ceně stojí 10 euro na celý pobyt, pokud si ji nezadáte sami tak vám recepční zavolá osobu která vám připojí wifi, v našem přípaně zavolal svého syna který hned ani ne do 3 minutek připojil wifi. Vybavení no byly menší pokoje ale to je vždicky na hotelu, ale koupelna byla geniální, vybrali jsme si masážní sprchu která byla úžasná, bylo tam několik trys jedna velka taky na nohy, užily jsme si to záchod byl taky krásný aji to umyvadlo. Ručníky doplňované každý den, toaletní papír taky. Uklízečky byly milé a také umněly hezky uklidit, vždy jak jsme přišly na pokoj mněly jsme uklizeno, vytřeno, a vymněněné ručníky. Zažádaly jsme si o jednu plachtu navíc a taky nám uklízečka řekla, že si můžeme z mini skříňky na chodbě vytáhnout ručníky. Bazén byl sici menší ale teplý jako polívka ale až po 10 ráno do Večera. (bazén se zavírá v 7 hod večer) Sludce na bazén svítilo jenom od 10 ráno do pul 3 pak už stínily stromy.

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Geniální, nikdy jsem nezažila nic lepší i když jsem byla 4x krát u moře. Skoro každý den vysela červená vlajka ale nikomu to nevadilo ale plavčíci hlídaly aby se nic nestalo. Krásná pláž písčitá bez šutrů a taky s pozvolným vztupem do moře ale musím podotknout že dopoledne jak byl odliv vztup do moře byl po mušlích ale asi jen 1 metr. Sprchy byly u pláže a lehátka tak jedno stálo na celý den 5 euro a slunečník 2 ale na každé plaži to bylo jinak někde nás to vyšlo na 10 euro někde na 20euro. Když přejdete cestu tak jste hned u pláže což je geniální.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

super!

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Geniální vrátíme se příští rok!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání