Napsat recenzi

Spokojenost :-)

Recenze hotelu prázdninový dům Stella Maris (Itálie - Emilia Romagna - Misano Adriatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 103x
Recenze se líbila: 192 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Za mě spokojenost. Ubytování lehce pod průměrem. Pláž úžasná. Strava dostačující kvalitou i kvantitou. Personál příjemný. Poměr cena-výkon vyrovnaný.

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Ano, to je asi nejslabší článek, ale to jsme věděli, že nepůjde o žádný luxus. Nicméně čisto bylo, tedy není co řešit. Pokoj byl celkem prostorný. Bohužel není klimatizace, ale místnosti jsou poměrně vysoké, takže i v třicítkách se fungovat dalo.

Zázemí domu je „co dům dal“, ale dohromady tvoří osobitou a příjemnou atmosféru.

Venkovní posezení v přední a zadní části je hodně pohodové.

Nevím, jestli zaslechnutý důvod, proč budova neprochází postupnou rekonstrukcí, je pravdivý, ale možná by stálo za to ho uvést na stránkách cestovky. Předešlo by se mrakům ošklivých hodnocení.

Střídání turnusů mi přišlo příjemnějších než v jiných destinacích. Příjezd cca kolem 7:30 hod. Pokoje jsou postupně připravené od cca 11 hod, (někteří šťastlivci to stihnou i dříve), poslední byli ubytování cca do 12:45 hod.

Ti, co odjíždí, odevzdávají klíče odchodem na snídani (8:30 hod) a mají možnost využívat plážový servis až do 13 hodin. Venkovní sprcha (nekrytá a studená) je na pláži. Odjezd kolem 16:30 hod. Noví hosté získají slunečník s lehátky od 14 hodin.

Reakce na následující recenzi ohledně plísně na pokoji - u nás ani stopa (ani v koupelně), omítka také držela všude. Tchýně byla v Misanu cca 4x (různé pokoje) a také na tento problém nenarazila. Podle fota jde pravděpodobně o pokoj v přízemí, což se domnívám, že je jediný v budově pro personál. Ale samozřejmě těžko říct, jestli jde o výjimku, nebo je takových pokojů více. Dotaz na cestovku?

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Shrnula bych jako dobrá závodka. Žádný gastronomický zázrak, ale jídlo bylo pestré, chutné, plná penze. Porce spíše menší, ale v tom horkém počasí bohatě stačilo (byť chápu, že metrákový chlap asi musel hledat přísun potravy ještě jinde).

Uvítala bych ráno ještě možnost jogurtu k cereáliím (bylo jen mléko) a možný přístup k většímu množství pečiva.

V místním baru nabízí pestrý výběr nápojů a je otevřen s drobnými přestávkami až dlouho do večera. Útrata se zapisuje ke každému pokoji a platí na konci pobytu v korunách (možno i v EUR).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Chyběl mi alespoň malý sušák. Sušení osušek a plavek se řeší improvizovaně přes provázky v okně.

Delegátka paní Kamila byla skvělá, vstřícná. Informace o akcích v okolí i možnostech individuálního cestování byly vyčerpávající (včetně popisu na nástěnkách).

Obecně byl personál milý. Češi.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž je absolutně největší bonus!! Plážový servis v ceně, klidná pláž (5 řad slunečníků pár kroků od budovy), čisto, lehátka i slunečník v absolutním pořádku. Poměrně brzy je hloubka, takže pro malinké děti trošku nevýhoda, ale plavci naopak ocení.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V Misano žádné památky nehledejte. Ale působí mile, hodně zeleně, prostorné ulice, promenáda podél pláží nápaditě provedena. Hotely jsou cca do pěti pater a v naprosté většině vypadají šmrncovně, tedy žádné megapaneláky. Rušné tak akorát.

Doporučuji výlet co cca 20 km vzdáleného města Pesaro. Vlakem jde cca o 15 minut jízdy.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Spokojenost!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 19
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Nikule: Dotaz na platbu kartou - 19. 8. 2019 9:20

Dobry den,chtěla bych se zeptat a jde ten účet na konci pobytu v tom baru platit i kartou nebo jen hotove. Dekuji za odpoved reagovat

Iveta: Re: Dotaz na platbu kartou - 19. 8. 2019 10:03

Dobrý den. To bohužel netuším. My platili v hotovosti. Tipla bych, že kartou spíše ne. Zkuste napsat dotaz přímo na cestovku: http://www.familytour.cz/. Iveta reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání