Napsat recenzi

Italie

Recenze hotelu Hotel K2 *** (Itálie - Emilia Romagna - Cattolica)

Hodnocení:
průměrně: 2,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 47x
Recenze se líbila: 258 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bohužel katastrofa...

Ubytování  průměrně (1/5)

Železné postele, matrace z kterých bolela záda. Bez balkonu, ale na internetu je psané, každý pokoj má balkon, takže jsme ani neměli kde sušit ručníky atd... Rodina s dvěma dětma.

Pokoje by potřebovaly rekonstrukci.

Strava a stravování  průměrně (3/5)

Obědy a večeře nejsou podávány formou bufetu, jak je psáno na internetu. Je výběr z menu a salátový bufet. Většinou byla ryba a maso, ale na jeden způsob. Asi polévky byly nejlepší. Dostali jsme i rybu zkaženou....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Jeli jsme vlastním autem, parkovacích míst před hotelem je asi pět. A zaparkovat ve městě je oříšek. Paní na recepci na nás spustila rusky, naštěstí manžel se ruštinu učil, ale později narození měli smůlu. Na večeři jsme první den přišli o 8 minut později, dostali jsme vynadano a už ani neměli jídlo, které jsme si den předem vybrali.

WiFi fungovala po celém hotelu a na pokoji byla klimatizace- zdarma.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Moře i pláž špinavá. Celá zabraná slunečníkama za poplatek. Pláž volná buď úzká, hlava na hlavě a pak jedna větší.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Hodně krámečků, super zmrzlina, přístav. Jezdi tam vláček. Navštívili jsme i akvárium, ale za ty peníze nic moc.

Celkový dojem  průměrně (2,5/5)

Bohužel asi nejhorší dovolená....

Začalo to hledáním místa na parkování, ruský úvod, pokoj hrůza, pláž a moře špína, personál restaurace nic moc a pak už se to jen nabalovalo... Docela jsem se těšila domu. Ale děti si to užily...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Další recenze hotelu

Umístění hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání