Napsat recenzi

Villa Laura resp. Villa Maria resp. Villa Belveder

Recenze hotelu Vila Maria (Itálie - Benátsko - Rosolina Mare)

Hodnocení:
průměrně: 1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2012
Přečteno: 454x
Recenze se líbila: 530 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velké rozčarování ze zajištěného ubytování a následné komunikace s ČSAD Tišnov.Po příjezdu do místa jsme byli ubytováni bez jakékoli informace do apartmánu

Belveder, který svým vybavením, vzhledem a skromnými prostory ani vzdáleně

neodpovídal tomu co jsem původně zakoupil!!!

Ubytování  průměrně (1/5)

Ubytování které jsem zakoupil dne 19.8 resp. 20.8.2012 (19.8 Villa Laura a která byla následně 20.8 zrušena) a následně nám bylo nabídnuto jako alternativní ubytování Villa Maria. Tuto nabídku jsem přijal protože se až tak zásadně nelišila od původně zakoupeného ubytování( vzdálenost od moře,centra,vybavení a celkové ůrovně apartmánu.

Po příjezdu nastalo velké rozčarování protože jme byli ubytování ve Ville Belveder.

Jako nejzávažnější nedostaky bych uvedl nevybabavenost zákl. potřebami kuchyně (mikr.trouba, hrnky 3ks ,absence alespoň jednoho ostrého nože, skoro žádný pracovní prostor k přípravě pokrmů). Nevyhovůjící koupelna cca.2 m2 na kterém byly umístěny umyvadlo(popraskané),WC,bidet a sprchový kout který skoro neodtékal.

Vzhledem k tomu že se jednalo o 6ti lůžkuvý apartmán bych byl zvědav jak by se vyspali dva dospělí lidé v druhé ložnici která měřila cca.3m2 a vyvolávala pocit klaustrofobie i u zdravého člověka.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Vlastní.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Zakoupeno pouze ubytování.

Pláž a moře  průměrně (2/5)

Podle ČSAD Tišnov cca. 200m ve skutečnosti cca.600m.

Pláž čistá a velká ale pouze po zakoupení plážového servisu. Bez tohoto poplatku však budete vykazováni pouze do části pro veřejnost která je cca,15% oproti ostatním částem.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Celkový dojem  průměrně (1/5)

Zkaženou dovolenou jsme reklamovali avšak marně.

Po reklamaci CK. nabídla 17% slevu na příští dovolenou ( no nekupteto za ty prachy) na to jsme nepřistoupili a požadovali finanční odškodnění , dále již s námi ale nekomunikuje

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání