Napsat recenzi

Bibione - apartmány Palace

Recenze hotelu Hotel Palace *** (Itálie - Benátsko - Bibione Spiaggia)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 248x
Recenze se líbila: 472 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Spokojenost, čistota veřejných prostranství, pláže i vody. Blízkost moře. Perfektní pro děti včetně těch v kočárku. Lehké zklamání z úrovně ubytování.

Ubytování  průměrně (3/5)

Apartmánový dům typu nízký "panelák". Bez recepce, volně přístupný z ulice. Lehké zklamání z úrovně ubytování, bylo vidět, že pokoj má již něco za sebou, resp. zub času se již podepsal (podlahy, rolety). Vybavení kuchyně dostatečné, vše funkční. Výměna prasklé žárovky provedena ještě týž den. Blízko pláže cca 10 min. V centru.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Samostatně v restauracích nebo nákupem v samoobsluze. Cenově o něco dražší než v Praze, ale pokud není člověk náročný tak se to dá. Restaurace - pizza 6-11 euro dle velikosti (až 55cm), 2dcl pivo 2 eura, presso 1,20, capucino 2,20, zmrzlina 1,10/kopeček (velký). Obchod - šunka 14E/kg, houska 0,30, kobliha 1E, pivo plech 0,90, voda 1,5l 0,60E, láhev vína od 4E atd. Dobré je, že ceny jsou všude stejné včetně plážových restaurací, takže nemusíte špekulovat.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

Výtah, balkon u každého pokoje, perfektní bazén 25m a brouzdaliště. TV, 1 skříň, nádobí dostatečné, velká lednice s mrazákem. 1 parkovací místo pro každý apartmán. BEZ KLIMATIZACE.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž perfektní, čistá. I přes množství deštníků relativní soukromí. Prakticky nemožnost vlastního deštníku, jedině přímo u vody. Plážová služba vyhání lidi s vlastníma dekama mimo ohraničenou zonu. Chodníky po pláži až k vodě. Zdarma k dispozici čisté a voňavé WC, venkovní sprchy, zumba cvičení, atrakce pro děti. Voda teplá, čistota odpovídá písečnému dnu. Korso podél celé pláže zvlášť pro chodce a zvlášť pro cyklo.

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Velmi otravný hluk z hlavní ulice, kde denně probíhá korso až do 24:00. V případě oken směrem k fontáně rovněž hluk z tryskající vody od 7:00-24:00 - dost nepříjemné pro spánek s otevřenými okny. Jinak čisto a uklizeno.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Spokojenost, ideální pro malé děti, dostatek vyžití, pláže bezpečné, moře pozvolné a klidné. V případě špatného počasí nic k činnosti (možná tak karty nebo pexeso).

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání