Napsat recenzi

delegát KO

Recenze hotelu Faraana Reef Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2019
Přečteno: 240x
Recenze se líbila: 226 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Delegát jménem AHMED ABULDAHAB akorát prodává zájezdy s účelem získání vlastního rabatu. koupil jsem představení na delfíny, ve smluvený čas jsme byli na smluveném místě. V recepci, 10 min., před smluveným odjezdem nás odchytl animátor, zaměstnanec hotelu, já mu ukázal vstupenku na delfíny a on to odkýval, že je to OK a posadil nás do autobusu. Autobus vyjel přesně, směr Sharm, ale vysadil nás na plážové diskotéce. A co delegát na to? uvedl, pouze, že je to moje chyba, na hotel nepřijel, odmítl to řešit osobně, vše telefonicky a do telefonu mu řekl: "co po mě chcete", já mu řekl, že vrácení vstupného a on na to, že druhý den můžeme znova na delfíny, ale s příplatkem 15,- Eur za dopravu, což jsem pochopitelně již zamítnul a sdělil jsem mu, že to budu řešit v ČR přes CK. Druhý den poslal svého kolegu, který mi předložil papír napsaný v češtině s názvem PROHLÁŠENÍ, kde stálo, že mi vrátí 45,- Eur a 15,- Eur propadne za dopravu, s tím, že tam napsali, že jsem špatně nasedl do jiného autobusu. Podotýkám, že jsme mi nikam nenasedali, že jsme byli dovedeni zaměstnancem hotelu do jiného spoje i přes to, že jsem se prokázal při nástupu vstupenkou. Uvedl jsem, že žádám celou částku a ten papír jsem nepodepsal.

Delegát nehledí na spokojenost klientů, ukáže se pouze po příjezdu nového turnusu, aby něco prodal. Dále při příjezdu poučí, jak to chodí při odjezdu na letiště a už se neukáže.

Strava KO, ráno čerstvá zelenina, ta samá, zbylá od snídaně zamíchaná v salátu na oběd a na večeři, večer je zapařená je seno a v salátech namíchané oschlé zbytky salámů. Jídlo nedochucené, masu nedovařené, napůl syrové, tuhé jako podrážka. Ubytování ve starém komplexu - zub času se nezastaví, ale čisto a uklizeno. Postele proležené, pouhým okem viditelný vymačkaný lavor, takže ráno záda jak po výprasku. Na pláži absence toalet a sprch, nezbývá jít než na útes na hotel. V hotelu a na pláži cca 75% rusky mluvících, večer uřvaná disko v ruštině - hnus. Moře před 15-ti lety bylo živé, korály tenkrát byly plné ryb. Momentálně korály v 1/2 života a za 15 let to bude totálně mrtvý útes. Egypťané si toho nějak moc neváží, hlavně že když přejede turista a utratí peníze a co v budoucnu? To je nějak extra nevzrušuje, žijí přítomností, zítřek je nezajímá - cikánský způsob života. Útes vedle pláže hnus "fialovej" domorodci z útesu házejí dolů odpadky, nechutný bordel, kolem kterého se chodí na molo šnorchlovat - normální skládka, plná střepů. Toto není pomluva, to je holý fakt. Už nikdy do Egypta, byl jsem znechucený. Zlatá "čistá" jižní Evrop.

Dnes jsem podal žádost na CK o vrácení částky za neuskutečněný výlet, ať mi to proplatí CK a strhne to delegátovi za mzdy. Tak jsem zvědavý, v případě zamítnutí dávám dál na ČOI.

M.V. z Tábora.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

zub času nezastavíš

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

děsná, nejrychlejší cesta k faraonově pomstě

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

personál se snažil, až na animátory, jsou ukřičení

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

moře ještě živé, ale za 15 let bude KO

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

špína = cikánské ležení

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

negativa přehlušily pozitiva

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 22 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání