Napsat recenzi

Faraana Reef Resort

Recenze hotelu Faraana Reef Resort **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ras Om El Sid)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 208x
Recenze se líbila: 273 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel ktorý drží pri živote iba oklamaný dovolenkari---negativne recenzie cest. kancelarie nedaju na svoju stranku lebo by nepredali nič. 4 zviezdičky vžiadnom prípade max 2,5 .... hotel držia pri živote najmä rusky občania asi maju rozdielne ceny tohto zajazdu ako slovensky a český a madarsky.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

starší nabytok+6kanalov v tv---arab a ruščina

klíma hlučnejšia

pozor na švaby a mravce

Strava a stravování  průměrně (2,7/5)

neoznacené jedla , ludia si nakladaju haldy jedla mozno sa niečo bude aj dať jest ale max cestoviny sa dali jest......jedlo /ryžu +zemiaky+aj mäso ak sa tomu da povedat/ ti nalozia kuchary a podla nalady.....vystojíte si radu a dostanete jedno max dve stehienka kuraťa.....ako v školskej jedalni .

plastove pohare vsade a u nas by chcely zakazať obyčajné slamky no no koment

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

V jedalni ked niečo padne alebo sa vyleje tak sa to bud rozšlape alebo zakryje stoličkou a je vybavene

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

jedine čo na tomto hotelu je možnost šnorchlovania a potapania ale iba z jednej strany koralov.....cez den tam parkuje az 30 lodí s ludmi na šnorchlovania.....

hluk na plaži od animatorov --neskutočne hlasna hudba

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

okolie hotelu je udržiavane tak 70%

niektore ubytovacie jednotky chatraju v špine ale tam sa radsej dovolenkar ani nepozre

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

doteraz som navstivil iba 5 hv. hotely ale tento to ma na max 2.5 a to zachranuje more ...

nakolko sa k negatívnim recenziam človek ťažko dostane a cest. kancelarie vam predaju aj hovno len aby zarobili tak radšej si prečitat revcenzie na inych strankach ako su slovenske cest. kancelarie.--tripvisor a lebo booking ----tam ked sa uz stažuju aj rusky dovolenkari tak to uz o niečom hovorí.....Taketo hotely by mali podla recenzii vyradit naše cest.kancelarie ale oni si radsej navzajom presuvaju.Ked sa ma pri odchode spytal delegat ako bolo a videl len reakciu tak sám dodal-- že tento hotel je neco strašního --

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 22 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání