Napsat recenzi

Není co vytknout, jsme moc spokojení

Recenze hotelu Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ra's Nasrani)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 376x
Recenze se líbila: 504 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Prima dovolená, příjemné počasí, dost fouká - takže i ve vedrech není horko, příjemný hotel, hezké moře.

Ubytování  průměrně (5/5)

Čisté, pohodlné, denně měněné ručníky a povlečení (v době úklidu ale nesmíte mít na dveřích cedulku "nerušit", v tom případě se uklízeč už nevrací). Na pokoji kávový set, minibar, každý den balená voda (i v koupelně). Individuálně nastavitelná klimatizace/topení bez časového omezení. Pokoje s balkónem nebo terasou.

Večer je požadováno, aby pánové měli dlouhé kalhoty a uzavřené boty. ("Pantalonas" vám ale půjčí i v hotelu - abyste večer nezůstali o hladu v případě, že s sebou máte jen kraťasy :-). Koupelna - fén, šampon, sprchový gel, pleťové mléko, mýdlo.

Froté župany a žabky k dipozici, žabky si můžete odvézt.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Velký výběr, ovoce, zelenina, maso (drůbež, jehněčí, hovězí), sladkosti, ovoce.

Snídaně - kuchaři vám udělají i čerstvé palačinky nebo vaječné amolety, k dispozici je teplá i studená varianta snídaně, hovězí salámy a párečky, ryby, sýry, vajíčka, muesli, cereálie, jogurt, džemy, čerstvý pomerančový džus, káva na mnoho způsobů, kakao, výběr čajů, skvělý chleba (buď pečou, nebo rozpékají), zelenina, ovoce, sladkosti.

Obědy - velký výběr, většinou dobré, dvě polévky (ne vždy ideální), masa a ryby na různý způsob, výběr příloh, kuchaři vám připraví čerstvě těstoviny. A zase ovoce, zelenina, sladkosti.

Večeře - základ jako u oběda, po dnech se tématicky střídají kuchyně - středomořská, italská, arabská.... ovoce, sladkosti, zelenina a studený bufet jako v poledne.

Nápoje - voda, pivo, víno, míchané nápoje, nealko nápoje.

V rámci all inclusive je možno se objednat i na večeři do dvou restaurací.

Na pláži bar se sendviči, ovocným talířem a nápoji, včetně koktejlů alkoholických i nealko - donesou vám to až na lehátko.

Odpoledne i zmrzlina.

Celý pobyt bez "faraónovy pomsty" i při konzumaci nápojů s ledem - museli jsme obsluhu mírnit v množství ledu - ale on stejně za chvilku roztál.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál ochotný i bez bakšiše, s bakšišem ještě ochotnější, pamatují si nápoje, co si objednáváte a většinou je máte na stole, než se vrátíte od bufetu s předkrmem. Neustále uklízejí stoly. Servíruje se příbor na předkrm, hlavní jídlo i dezert, látkové ubrousky jsou vždy čisté, ubrusy i nádobí také. Pouze k lehátku vám přinesou plastové "sklo".

Jednu hvězdičku ubírám za příliš pečlivého uklízeče, který vyházel i odpadky ze šuplíků (a my jsme si tam uklidili lehce zmuchlané igelitky na naše plavky a žabky a taky trochu pomačkaný papír s instrukcemi).

Příjemně nás překvapily jak večerní animační programy - stranou v aréně, neruší a každý den je jiný, tak i večerní živá hudba na terase.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž čistá, písek, lehátka i ručníky zdarma v dostatečném počtu, obsluha z plážového baru. Moře méně klidné, dopoledne vždy větrno, přístup přes korálový útes - molo, hezké korály, pěkné šnorchlování. Moře lehce podkalené, zvířený písek, přesto dobrá viditelnost. Poměrně velké množství perutýnů i přes den a to i v mělké vodě nad korály - vedle mola!

Hřiště na plážový volejbal, sprchy se sladkou vodou.

Každý den foukalo, nikdy nám nebylo příliš horko - velmi příjemné. Personál roznáší na osvěžení chlazené mokré ručníčky.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Letiště i nákupy nedaleko, nákupní třída i podél cesty k moři. Okolí hotelu upravené, parková úprava, palmy, keře, květiny, trávníky. Dá se projít i do okolních hotelových komplexů. Nezastavěná část pozemků mimo areál - sucho a nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Opravdu příjemný hotel, prosím nejezděte tam, ať mají volno pro nás, chceme se tam vrátit :-)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání