Napsat recenzi

Krásná dovolená s nekonečným čekáním na nápoje

Recenze hotelu Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ra's Nasrani)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 590x
Recenze se líbila: 562 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Jedná se o krásný intimní hotel, kde určité situace ze strany personálu ubírají hotelu hvězdičky....

Ubytování  průměrně (5/5)

ALE - poté co jsme musely vyměnit 1.pokoj, kde nefungovalo snad nic. MMCH jsme zde byly pouze 2 páry a ten druhý byl na tom stejně. Zde patří velké poděkování delegatce, která byla velmi příjemná a starající se.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Ráda bych dala 5 hvězdiček, ale nekonečné čekání na vodu a drinky ten dojem kazí, ale co se týče jídla, opravdu skvělé!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Když jsme dorazily byly tam především Angličané a pod., později bylo mnoho Rusů, nejme moc jazykově vybaveni, byly jsme navíc 2 ženy a ve chvíli kdy někteří s personálu byly námi odmítnuti, jsme byly částečně ignorovány. Získala jsem dojem, že pokud bych byla s mužem, byla by mi věnována větší a respektována pozornost. Poučila jsem se, příště budu min tvrdit, že jsem vdaná. :-)

Jedná se o 5 hvězdičkový hotel, myslím si, že si zbytečně kazí reputaci tím, že např. balíček na cestu domů je pouze 1 (druhý pár to reklamoval a hned recepční vytáhl z pod stolu druhý), úklid pokoje po zjištění, že jsme 2 svobodné ženy pracovník taky začal "flákat", atd.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Nádherné, opravdu krásné.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Sice ne úplně u moře, na druhou stranu úžasné pro ty co dají přednost soukromí, intimitě, menšímu hotelu před mega komplexem. Tím, že jsou děti povoleni až od 16let, tak úžasný klid.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

I přes občasnou ignoraci ze strany personálu určitě krásný zážitek.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání