Napsat recenzi

Krásná dovolená

Recenze hotelu Baron Palms Resort Sharm El Sheikh ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Ra's Nasrani)

Hodnocení:
průměrně: 5/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2014
Přečteno: 1 222x
Recenze se líbila: 462 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolená v hotelu Baron Palms Resort byla báječná. Hotel je výborný a služby také,vřele doporučuji. Sice je asi 300 m od pláže, musí se projít uličkou,kde je pár obchůdků, ale pláž je nádherná včetně vynikajících služeb, např.roznášení chladivých osvěžovacích útěrek až na lehátka. Hotel nabízí také shuttl bus do městečka.

Ubytování  průměrně (5/5)

Hotel je ve tvaru písmene U,je menší,má 230 pokojů,v chodbách koberce,všude čisto.Je umístěný mezi ostatními hotely,takže večer je možná dostatečně dlouhá procházka. Pokoje velké,na balkoně i malý sušák na prádlo.Uprostřed hotelu je velký bazén rozdělený na 2 čáti, jedna je do května vyhřívaná na 31°C a v ní ještě dvě vířivky a druhá část měla 26°C.Také je tam dětský bazén.U bazénu je bar,kde se dá také jíst.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Jídlo bylo výborné,dostatečný výběr,krásně upravené sladkosti,poháry atd.Předkrmy jako krevetový salát,suschi atd.Každý den tématická kuchyně zaměřená na nějakou zemi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,7/5)

Personál hotelu byl velmi úslužný,rychlý a příjemný i bez "bakšiše"a hlavně byl vidět zájem všech na tom,aby hosté byli spokojení.Vedení hotelu zve 1x týdně osobně hosty na koktejl party,kde komunikuje s hosty a ptá se na jejich spokojenost a příp.návrhy na zlepšení. Každý večer na terase kavárny hrála decentní hudba a ve vstupní hale piano bar.Každý večer byl nějaký program ve venkovním divadle,zároveň pak v music baru v uličce,kterou se chodí k pláži.Tam je i sport bar,kde si krom posezení,můžete zahrát kulečník nebo pinčes.

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláž byla denně uklizená,čistá,teplota moře začátkem dubna byla 23°C.Molo bylo asi 150 m dlouhé a po celé délce (přes 1 km,kolem dalších hotelů) pěkný korál a plno nádherných ryb.Moře klidné,vstup z mola po žebříku,hloubka cca 4-6 m..Plážový bar s výbornými službami,vč.lehkého občerstvení (příjemný byl ovocný talíř), výdej osušek byl u bazénu i na pláži.

Okolí hotelu  průměrně (4,2/5)

Výhodou hotelu je,že není na samotě,dá se procházet po okolí i trochu nakupovat.Je pravda,že z jedné strany hotelu je silnice,kde sice není skoro žádný provoz,ale není tam pěkný výhled.Rozhodně nám to ale nezkazilo dojem z dovolené.

Celkový dojem  průměrně (5/5)

Byla jsem spokojená a hotel mohu doporučit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 10
z 10 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání