Napsat recenzi

poprvé v Egyptě

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 667x
Recenze se líbila: 475 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásné prostředí tak jak je to posáno,ale ten první dojem po odbavení na letišti a následné cestě jsme prohlásil ježiši kde to jsem ,kde mě to poslali prostě šok!!!!!

Naštětí jsem se nakonec probudil v doopravdy v krásném prostředí a vůbec mi to nevadilo že jsem si připadal jako v pionyrském táboře.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

nemohu si stěžovat na 5 hvězdičkovej to ,ale nebylo.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídani neřeším každý ma jinou představu my jsme si nemohli stěžovat,ale chyběla mi tam pořádná káva takže menší škraloup ,ale dá se to bez ní vydržet.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Vše bylo perfektní nemohu si stěžovat,stále usměvavý ochotní a milí,ale mohli sem tam Polské nevychované jedince krotit!!!

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

K tomu jen fantazieeeeee nádhera za nás supeeer!!!

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

opět není co dodat snažili se ,abychom každý den byli spokojeni .

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Musím říct že to začátek byl pro nás šok a pak jen jsme si to dosytosti užívali ,samozřejmě na nás přišli i střevní potíže ,naše tabletky jsou na nic a neučinkujou,myslím si že by ty jejich prášky měli mít na recepci a mohli si je tam v klidu koupit,ale nejhorší ze všeho toho krásného co jsme tam prožili mám dvě negytivní reakce za které hotel nemůže a to chování některych polských občanů kteří svgým nevhodným chováním jak v barech ,tak na pláži možná znepřijemnovali pokojnou dovolenou ,nevím ja si jedu užívat ,ale né ořírat za to personál nemůže a pak šok z cesty zpátky v samotném letišti aby mě 2h prohledavali ,kontrolovali to byl pro mě šooook!!!!.Je ale pravda že jsme bezpečně doletěli asi to tak má být jinak doopravyd velká spokojenost!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 67
z 101 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání