Napsat recenzi

Děsný hotel max tak 3+* více ani náhodou!!!

Recenze hotelu Royal Brayka Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: říjen 2018
Přečteno: 715x
Recenze se líbila: 361 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Měli jsme zaplacený uplně jiný hotel Tulip beach resort,ale po příletu nám bylo zděleno od delegáta, že náš hotel je obsazený. Byl zaplacený tři měsíce před odletem!!! A prej, že Royal Brayka resort je stejně dobrý a možná i lepší. Bohuřel ne.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Oprýskaný nábytek, divné dřevěné postele, které asi někdo narychlo stloukl. V koupelně jsem se štítil vlézt bos do sprchy, abych náhodou něco nechytil. TV fungovala tak na půl. Stále vypadával signál, který byl analogový a obraz dost zrněl. Jestli toto má být Satelitní TV tak to bohužel ne.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Co se týče jídla, tak snídaně byli hrozné. Dali se tam jíst tak míchaná vejce, omeleta nebo volské oko a pečená rajčata. Salámy a párečky bych ani takto nenazýval, jelikož to vidělo maso z rychlíku. Bylo to nepoživatelné. Co se týče obědů a večeří, tak třetí den a další se vše opakovalo a když bylo něco nového jako kebab nebo krabi tak se jim to podařilo tak dokonale připálit, že to bylo nepoživatelné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Toto odpovídalo tak 3+* prostě žádná slava. Byly tam tři bazény a v každém se na dně bazénu odlupovali malé kousky dlaždiček již delší dobu a vypadalo to fakt pěkně. Natož to bylo docela nebezpečné, že se o to někdo poraní do nohy. U vyhřívaného bazénu bylo WC, kde to smrdělo snad víc jak na Hlavním nádraží.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Přístu do moře a pláž byla super. Což bylo z celé dovolené asi to nejlepší.

Okolí hotelu  průměrně (3,5/5)

Nikde nic. Jen pustina. Ale to je v Marsa Alam všude stejné. Takže toto nevadilo, když s tím člověk počítá.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Hrozný až na to moře a přístup do ně. Celý zájezd jsem u CK Č**** reklamoval a po 28 dnech přišel dopis od jejich advokáta. Samozřejmě, že nám náhradu za zkaženou dovolenou nedali, ale ještě lhali ve všech věcech na co jsme si stěžovali. Tuto zkušenost měl i kolega,který byl v Egyptě s E*****r. V odpovědi na stížnost napsali spoustu lží co nebyli pravda. Tak asi tak....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 67
z 101 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Dan: Děkuji - 19. 12. 2018 20:24

Diky za info tento resort mi scestovka cpala reagovat

Filip: Re: Děkuji - 20. 12. 2018 14:59

To jsem rád,že jsem někomu pomohl. :-) Tak snad jste vybral něco dobrého.... reagovat

Tom: Re: Re: Děkuji - 19. 8. 2019 11:06

Bohužel jsem si Vaši recenzi přečetl pozdě. Navšívil jsem hotel letos v srpnu i s rodinou. Váše recenze je více než pravdivá. Až na moře totální katastrofa. reagovat

Filip: Re: Re: Re: Děkuji - 27. 10. 2019 13:28

Tak to je mi líto. :-( Nechápu,jak to Č*** může vydávat za 5* reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání