Napsat recenzi

Výborná dovolená-Sentido Krahramana Park

Recenze hotelu Albatros Portofino Villaggio Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 2 254x
Recenze se líbila: 660 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 2
  • Výhled Výhled
  • Šnorchlování Šnorchlování
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • Pláž u hotelu Pláž u hotelu
  • V hotelu V hotelu
  • Abu Dabbab Abu Dabbab
  • Abu Dabbab Abu Dabbab

Asi zatím naše nejlepší dovolená. V hotelu se nám velmi líbilo a s dětmi /13 8 let/ jsme si to bezvadně užili.

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Měli jsme pokoj bez balkonu či terasy, ani extra pokoj Family chalet (který je ale opravdu úžasný a pokud někdo ty peníze má, ať si za tento pokoj připlatí) a přesto jsme byli spokojeni. Opravdu všude čisto, žádná plíseň apod. Přistýlka sice byla nic moc, ale manželská postel velmi široká, takže se mladší dítě vyspalo spolu s námi a druhou přistýlku jsme využívali na odkládání věcí. Úklid byl perfektní, vždy velmi dobře ustláno a pořádek. /bakšiš jsme nechávali 1$/ Pokoj měl klimatizaci, která nikterak nesmrděla jak v jiných hotelech, takže o ni pečují. Bezpečnostní trezor jsme využívali - byl na recepci zdarma. Wifi pouze za poplatek - nevyužili jsme.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

All Inclusive, řekla bych na velmi velmi slušné úrovni. 1 hlavní jídelna. Všude klid, žádná pranice o jídlo. Vše doplňované. Velký výběr. Egypt to je samozřejmě hodně moc zeleniny, různě upravované, navíc tato oblast Masha Alam vyhlášená rybolovem, takže každý den jiné ryby, jinak upravované, bez kostí. Každý den měli nějakou novinku, jinak klasika, rýže tmavá světlá, hranolky, brambory, zelenina, špagety, pečené kuře, masové omáčky, výborné zákusky - každý den trošičku jiné, jeden den na styl našeho vánočního cukroví :-), palačinky, smažená a vařená vejce.... Každý si vybere. Z ovoce hodně jablka, hrozny, červený žlutý meloun apod. Vždy čerstvá syrová zelenina. Ohledně pití, jsme byli spokojeni velmi. Každý den 4 láhve vody v lednici na pokoji. Během dne jsme si čepovali z automatů do !čistých nových nevymývaných kelímků, které se vyhazovaly! - takže jistota, beze strachu, že se to špatně vypláchne a umyje. Navíc žádné fronty a čekání a žádosti. Vše samoobsluha bez problémů. Klasika - cola, fanta, sprite, soda, voda, nestea čaj, v jídelně navíc džusy ve dvou příchutích. U bazénu i bar, kam jsme si chodili mezi obědem a večeří na hamburger s hranolky. Odložený talířek vám ihned odnesou a často se i stalo, než jsme si vybrali nějaký nový chod, že nám odnesli i nedojedené jídlo či pití. :-) Ráno samozřejmě káva s mlékem, děti beze strachu pily mléko s cereáliemi - velmi slušný výběr. Čaj jsme nepili, ten nám fakt nechutnal, strašně silný a navíc do pidi konvičky ještě nacpali nejmíň 4 sáčky černého čaje. Personál velmi milý,nevtíravý...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Součástí hotelu je super vybavený aquapark, který je pro hotelové hosty zdarma. Bazény perfektní od menších pro opravdu malé děti, až pro děti větší a dospělé. Všude dosáhnete a největší hloubku má bazén u hlavní budovy, kde jsou i skokánky. Aquapark jsme si vážně užili, všechny tobogány a atrakce. Vždy dostatek lehátek a slunečníků! Žádné přivstávání a hlídání lehátek. Každý den na kartičky co dostanete při ubytování dostanete čisté osušky - 1 na osobu, které večer špinavé a mokré vrátíte. Do rána jsou čisté a zase na karty druhý den vyměníte. Voda velmi teplá, byli jsme v červenci, opravdu klid, hodně hostů jsou italové, francouzi, pár čechů /až nás překvapilo, že na tento hotel není moc recenzí / žádní nenažraní rusové. U každého bazénu jsou plavčíci, snaží se zahájit hovor, jsou přátelští, celý den pomahájí s nastupováním, např. na naf. čluny či podložky s kterými se na skluzavkách jezdí. Animační programy skoro žádné, vedené pouze v italštině, cvičení v bazénu. Všude klid, a my jsme si zábavu vážně uděli sami. Prostě dle našeho gusta.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

Pláže je písčitá, není daleko od hotelu, dá se k ní dojít pěšky, ale zdarma často jezdí otevřený autobus Taf Taf, na který se čekalo před recepcí. Vozí zdarma, nekolikrát za den. Pláž je opravdu čistá, žádné odpadky a bordel, volně přístupná, žádné omezení, dá se procházet do daleka jako v Tunisu. Hloubka tam není, tak do pasu při přílivu, jinak potápění z mola. My byli spokojeni. Potápění jsme si vážně užili, hezký podmořský život. Navíc zdarma jezdí další autobus na vyhlášenou pláž Abu Dabbab / nutno den předem nahlásit na recepci/ a tato pláže je opravdu přenádherná, vlny, čistota, písek, žádná tráva., pozvolná hloubka. Potápěli jsme se s želvami. Nádhera. Slunečníky a lehátka zdarma, dostatek! Na plážích k dispozici sprchy, wc. U pláže spousta obchůdků, podobných jak u hotelu se suvenýry. Na první pláži zdarma pitný režim jak v hotelu, stejná možnost čepování do čistých kelímků. Na pláž Abu Dabbab nutno si vzít pití sebou, to jsme řešili, že jsme si načepovali do prázdných láhví, co jsme dostávali na vodu na pokoj sycené vychlazené nápoje. Bez problémů, nikdo neřeší, že nečepujete do kelímků ale do láhve. Vodní sporty na pláži nenabízeli.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

V hotelu krásně čisto, obrovská zahrada, spousta kvetoucích keřů a květů velmi udržovaná a zalévaná. Každý den udržují a čistí bazény. V okolí poušť, ale takový bordel jak v Tunisu opravdu ne. Kam jsme se dostali volně přístupně, vše udržované a v pořádku.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Řekla bych že naše zatím nejlepší dovolená. Byli jsme spokojeni. Máme krásné vzpomínky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 9
z 14 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Zdeněk: Recenze - 21. 8. 2014 21:59

Děkuji za konečně nějakou rozumnou recenzi, prohlížím již dnes asi 3. hodinu recenze a za tuhle musím poděkovat. Konečně něco smysluplného z čeho se člověk něco dozví.. reagovat

Naďa : Re: Recenze - 12. 8. 2023 9:13

Aj ja ďakujem za recenziu, za info o hotelovom autobuse k pláži Abu Dabbab /pri hoteli Hilton Nubien MA, kde sme boli v minulosti 4x, čím sa mi aj upresnila poloha zrekonštruovaného hotela PPVillagio. Tým by som mohla predpokladať, že zrejme aj more a pláž sú neporovnateľné napr. s morom pri Picalbatros Sea World MA /v 06 2023/, kde by som sa už nevrátila. Tam vidíte pri pláži 1-3 rybičky, navyše biele, za deň. Na to, aký je to obrovský hotel, ľudia boli väčšinou pri bazénoch....Môj záver, Marsa Alam áno, ale už nie sever MA. Navyše, Taba, h.Sofitel, cca pred 10-imi rokmi-množstvo rybičiek hneď za plážou, v roku 2022 som musela plávať 0,5 km aby ich tam bolo niekoľko ... reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání