Napsat recenzi

Moon Resort..no nic moc...

Recenze hotelu Blue House Hotel **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 610x
Recenze se líbila: 527 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0

Z dovolené jsme se vrátily teprve nedávno,takže dojmy jsou ještě čerstvé.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Daly nám pokoj,nejsem žádnej ciťa a puntičkář ale když přijdu do pokoje nevytřeno na nohy se mi lepí písek,mokré umyvadlo a kapky vody na toaletce v koupelně,neumytá vana,zdcadlo flek jak kráva,prach nic moc utřen no na 4 * to nemá.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Jídlo..máte na výběr hovězí,rybu,a kuřecí v různých podobách a pořád se to opakuje jídlo až dost ostré pro děti rozhodně strava není.Někdy byla i oschlá pizza která byla tak chudobná.K pití si mužete dát fantu,colu,nebo vodu s příchutí písku.Ovoce moc nečekejte za celou dobu byly akorát hnusné přesládlé fíky a jeden chudobný meloun chutově ani nic moc.Jinak Vy máte all in a jídlo Vám nandává kuchař a dá chlapům třeba 2 kousíčky křídel a šmitec tak oni si pak ještě řekli že ještě,ještě tak dal ale nevím proč si to lidé nemužou nabírat samy,jak říkám jídla opravdu dost ostré.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Tak uklízeč chodil za bakšiš nám i docela dobře uklidil a dělal blbustky na posteli z ručníku,fakt uměl byl šikovný.Jinak dávají pití do kelímku který má deci takže si pro pití lítáte skoro pořád a číšníci na vás blbě koukají a říkají finisch ?? jinak jsou tam barely kde si mužete čepnout jejich obyč vodu,přišlo mi to jakoby v ní byl písek ? no nebyla dobrá stačilo se mi jí napít a už jsem letěla...

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Na pláži je bar od 10 rána,jinak si tam mužete čepnout tu jejich " užasnou vodu " Moře vstup do more pozvolný,ale jedině s botami do vody...jinak je to přes přijezdovou cestu, řikali ze se nepouživa, ale neco malo tam za ten tyden projelo Za hloubkou nebo abyste si aspon zaplavali musíte hoooooooodně daleko,jinak nemáte šanci.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Mimo hotel binec,špína,všude na vas troubí auta,mrvá kočka na zemi,centrum Marsa alam. Byly jsme tam 2 X jednou v noci,jednou přes den a bohatě stačilo,otravní až vlezlí prodejci bála jsem se tam.

Animační program ? animátorka Maruška ta každý den říkala v 21 h bude šou přijdte nebylo nic tma,žadná hudba lidi nikde,přes den jsem jí taky neviděla jen u snídaně nebo večer u večeře anebo nám řekla at dáme 10 dolaru a mužeme s ní jít do nějakého jiného hotelu na diskotéku.Tento hotel není rozhodně pro děti žádné brouzdaliště,dětský club tam je ale není funkční jsou tam akorát staré židle tot vše. Poslední den tam přijela jiná animátorka ze slovenska uplně jiné kafe sedla k nám představila se řekla kde je to nej na potápění a že je šou v 9,došly jsme a opravdu byla ! :) sice to travalo se vším všudy cca 40 min ale i tam aspon něco .

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Pro nenáročné klienty,hotel byl skoro poloprázdný,nemluvě o tom že jeden bazén byl modrý a druhý zelený,až jeden týpek si na ně došlápl a něco s tím začli dělat sice to trvalo tak 4 dny než se k tomu dokopali ale i tak..Hotel je vhodný pro mladé lidi kteří si chou užít dovolenou s přáteli pouze v okolí hotelu,nejsou náročnější na uklid,zabavu si udělají večer samy..

Já osobně jsem tam dítě neměla,ale kdybych měla,byla bych hodně naštvaná že jsem ji do tohoto hotelu dovedla nic tam není a v celku by se tam nudila,nemluvě o té stavě a pitném režimu.Na svačinky byly u bazu u vody oschlé věci ze snídaně,třeba rohlík jejich užasne stará pomazánka ze sýru ze snídaně co nikdo nejedl,gothai oslý a někdy to bylo bez pomazánky jen to tam daly a šlus.

Každopádně já bych tam už nejela,když už Egypt tak jiný hotel snad s 10* :D tento hotel bych nedoporučila ani svým přátelům,to není hotel,to je parodie na hotel.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 18 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání