Napsat recenzi

Nedoporuvuji vůbec

Recenze hotelu Blue House Hotel **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 152x
Recenze se líbila: 352 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel by opravdu cestovní kancelář Čechům vůbec neměla nabízet a moc dobře to ví. Jde o to , že Češi jezdí do Egypta převážně za mořem a snorchlovanim a zde si opravdu moře vůbec neuzijete a budete trávit dovolenou u bazénu. To můžete kdekoliv .. jsou to vyhozené peníze..

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Ubytování je standardně jako vsude v Egyptě, takže to je v pořádku. Vyhled z pokoje je moc pěkný.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Tady je ovšem velká slabina , tohpe opravdu neodpovídá stravování formou all inclusive. Jidla jsou pořád stejná, takže si bud date kure nebo hovězí kousky , rybu bych nedoporucvala ochutnavat , neni dodelalna a nasledne potize by nebyly prijemne.Jako prilohu za cely pobyt si muzete dat ryzi nebo brambory nebo testoviny. Opravdu je zde porad to same a dostanete i syrove maso , ktere radeji nepozijete , jelikoz se mate radi.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Mistni zamestnanci se snazi , neni problem je o cokoliv požádat a hned to resi , ale bohuzel to nenahradi vyhozene penize a dovolenou stravenou u bazenu.

Pláž a moře  průměrně (2,7/5)

Tak rady jsme u toho nejhorsiho. Do more se dostanete pouze v botach jinak vůbec a opravdu si nezaplavete vůbec. More vam saha maximálně po zadek i kdyz ujdete treva 800 metru a pozor na diry , ktere nevidite nekteri si zde pochromali achilovku atd.na snorchlovani se nedostanete je tu totalne nemozne a jelikoz tu neni molo , tak zde koraly neuvidite.Mistni to moc dobre vedi a nabizeji presun o 15 km dal kde si snad i zaplavete.Je to poprvé v Egyptě , kdy jsme si vůbec neuzili moře a byli nešťastní z výběru.

Okolí hotelu  průměrně (1,8/5)

Tragédie jednim slovem , špína , bordel , odpadky , rozestavěné hotely s divokymi psy , ani pred hotelem neni silnice a je to snad jediny hotel nejhorsi kategorie .Je vhodny opravdu jenom pro mistni , ty budou nadseni , jelikoz ani neumi plavat tak dovolená v bazenu , kde vsude doslapnou pro ne bude krasna.

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Uz nikdy vice ani s Pantour a budeme si hodne dobre vybirat hotel a hlavne recenze ohledne more a plaze , aby jsme nevyhazovali penize jen tak.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 9
z 18 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání