Napsat recenzi

zklamání

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 975x
Recenze se líbila: 537 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Vrátili jsme se po pěti letech a bohužel "ČLOVĚK NEVSTOUPÍ DVAKRÁT DO STEJNÉ ŘEKY". Do hotelu nikdo po celou dobu neinvestoval, vše je opotřebované Vzhledem k zahraniční situaci sem přijíždějí pouze Češi, Slováci a Poláci, v západních zemích cestovní kanceláře nedoporučují cestovat do Egypta a to se odráží i na službách v hotelu.Veškerý personál je zvyklý pracovat pouze až po obdržení "všimného" - toto je zcela vypovídající, protože jinak si vás nikdo nevšimne.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Na úrovni tříhvězdičkového hotelu, žádný luxus vás nečeká. Koupelna zašlá, ušmudlaná.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Naprostý průměr, rozhodně neodpovídá pětihvězdičkovému hotelu. Grilované maso zcela vysušené, nabídka ryb malá. Kladem byla velká a výborná nabídka ovoce.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál se snaží jen na úrovni manažerů, řadoví pracovníci jsou líní a snaží se až po obdržení bakšiše a ne naopak. Vybavení je neudržované a zastaralé, mnohdy nebezpečné.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž je udržovaná, moře se za pět let změnilo k nepoznání - téměř žádný život.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel je na samotě, v okolí se nacházejí předražené hotelové obchůdky. Krásná je vycházka do těsného okolí - nové udržované domy.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Velké zklamání - o vše se musí člověk dohadovat, teprve potom se dočká služeb, na které má nárok.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 69
z 109 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: Opravdu - 15. 8. 2015 19:08

Jste si jistá, že píšete o Sentido Oriental Dream v Marsa Alam? Já jsem tam byla také v červenci 2015 a musím jenom chválit. Od příjezdu až do odjezdu byli všichni velice ochotní a žádný problém nebyl problémem. Vše se hned vyřešilo. Nic nebezpečného jsem tam neviděla a hotel je hezky zrekonstruovaný. Pravda, zařízení je starší, ale naprosto dostačující. V moři život byl. Stačilo si zašnorchlovat a bylo se na co dívat. Pravda, nebylo to jako před dvěma roky, ale pořád to byla krása. A ještě maličkost. Oproti roku 2013 byly teď naprosto vynikající animátoři (Google, Shagy, Sushi, Maro, Adam, Monika a Petra). Člověk se s nimi nenudil a u večerních představení se všichni velmi bavili. Byli moc milí a zábavní. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání