Napsat recenzi

Lti akassia a calimera

Recenze hotelu Akassia Beach Resort Sentido (ex LTI Akassia) ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: září 2018
Přečteno: 1 606x
Recenze se líbila: 350 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dobrý den,

Chtěl jsem se také podělit o zážitky z tohoto resortu.

29.8-9.9.2018 po příjezdu rozpadajícím se autobusem kde mi upadla i sedačka jsme byli dovezeni na recepci Lti akassia kde zrovna chyběl recepční tak jeho úlohu zastoupila paní animátorka od F**** která nám zdělila že nám hotel milosrdně dává snídani zdarma a dostali jsme hned náramky ok. Hned jsem do pasu dal 20€ aby jsme nemuseli čekat do 14hod na pokoj. Pokoj byl připraven asi za 5min a už jsme frceli na pokoj. Při otevření okna jsem málem dostal infarkt dálnice s kamionama a druhá strana střecha s klimatizacema šel jsem to hned reklamovat že chci jiný pokoj a bylo mi řečeno že není nic volného tak jsem dal další 10€ a že bude zítra ráno vše jinak a že dostaneme lepší s výhledem na moře. Ale to mi pan recepční zapomněl říct že má od rána dovolenou a že tam už ráno nebude. Ráno samozřejmě nikdo nic nevěděl tak to začalo vše na novo i s penězi stalo mě to dalších 40€ aby nás přestěhovali. Jinak pokoje po přestěhování docela v pohodě už nás aspoň jak v tom prvním nepostipali štěnice dcera za první noc 50 štipancu super začátek.

Řekl bych že by hotel potřeboval větší údržbu je vše dost vybydlené bazény se rozpadají bar v bazénu nefunguje a aquapark to samé vypadané obklady v bazénech velmi kluzká podlaha atd.

Animátorky od F**** které nás přijímali v hotelu nás další dny ani nepozdravili jak kdyby jsme byli vzduch nechápu! Nic jsme jim neudělali.

Jediný kdo se nám fakt věnoval byla animátorka z Calimeri TITI tu bych chtěl fakt pochválit řešila s námi vlastně vše i když nemusela byla fakt ochotná a velice vstřícná díky.

A to nejdůležitější co tu chci napsat je JÍDLO KATASTROFA!!! Nezlobte se na mě ale na dovolené která stála 100000 + rozdávání bakšiše za každou kravinu jsem si myslel že si fakt vyberem ale nešlo to abych jedl rýži, hranolky, pizzu, špagety a dušené hovězí a dušenou zeleninu každý den to bylo fakt moc. Dělám v gastru už 25let tak už jsem něco viděl ale tohle ještě ne a to jsem nebyl sám hodně lidí tam nadávalo ale představa jídla kterou jsem již v Egyptě zažil byla úplně někde jinde napr. Hurgada Hilton pecka tam to bylo jak na dovolené a ne jak na dětském táboře 89 u severního moře.

Takže Marsa Alam už nikdy asi ani Egypt a LTI řetězce 100% ne když čtu ostatní recenze tak jsou lidi spokojeni z 90% ale lidi za tyhle peníze co stojí tento rezortu dostanete jinde daleko víc nemůžete říkat že to šlo! dovolená je od toho aby jste si to užili a ne přežili!!!

S pozdravem Kamil Hlavatý Česká Lípa a ještě jedno poděkování číšníkovi jménem Rabie Abdel Wahed

ten tuto dovolenou dost zachránil diiiiky Rabie

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Po vyměněn starého pokoje pro Čechy za lepší v německé části to šlo

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Hrůza běs už nikdy!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Jo někteří byli fajn to jo.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Hrůza laguna pro celý hotel a moře pecka ale z 12 dní dva dny bílá vlajka jinak zákaz a zbývá vám jen ta laguna.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Hnus a bordel jako všude v egyptě mimo resort.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Už nikdy jsou fakt hezčí místa třeba v Čechách.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

marbulinek36: Dobře Vám tak - 20. 5. 2023 11:16

Díky takovým pitom....jako jste si arabáci říkají o čím dál větší bakšiš. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání