Napsat recenzi

Velmi příjemná dovolená

Recenze hotelu Akassia Beach Resort Sentido (ex LTI Akassia) ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2022
Přečteno: 274x
Recenze se líbila: 88 čtenářům
Fotografie: 12
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný, čistý hotel, s výborným jídle a příjemnými lidmi, barevnými korálovými útesy s nepřeberným množstvím ryb a lagunou i pro malé děti..

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Rodinný pokoj byl velmi prostorný a útulný, každý den perfektně uklizeno, vždy doplněno pití v lednici. Pro vozíčkáře plně bezbariérový pokoj - hodnotíme velmi kladně.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Velmi pestrý výběr stravy, vždy si bylo z čeho vybral, každý den ryby, i když většinou jen zapečené, kalmary, pokus o sushi, grilovaná masa, zelenina a různé saláty. Trochu omezenější výběr ovoce. Obrovský výběr zákusků, vždy 2 různé polévky, grilovaná masa, pizza, těstoviny. Co nám nechutnalo byly jejich plátkové sýry a párky - ale to je asi o chuti každého. Výborná byla restaurace u pláže, kam se dalo zajít jen v plavkách a najíst se na terase.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Všichni se chovali velmi mile a slušně, nemáme naprosto žádnou výtku od číšníků, přes plavčíky, animátory, uklízeče, zahradníky. Co bych vyzdvihla je bezbariérový přístup do hlavních budov a několik pokojů pro vozíčkáře (máme kamarádku na vozíku) a ta byla nadšená z toho, že v rámci areálu byla schopná se sama bez pomoci pohybovat. Na pláži vyhrazené 2 slunečníky v první řadě pro handicapované a u nich je lehátko s bantamovými koly, se kterým se jezdí dobře v písku a ve vodě nádherně nadnáší, takže jsme vždy kamarádku mohli bez problémů dopravit do vody a z vody, což bereme pro nás jako obrovské plus. Dále během dne bylo větší množství nevnucovaných, ale příjemných aktivit animátorů (my jsme se většinou účastnili jen vodního volejbalu), ale děti se vyřádili.

Co bych dále vyzdvihla je aquapark, kde se líbilo nejen dětem, ale i my dospělí jsme si užili adrenalin. Opravdu velké množství různých tobogánů, divoká řeka...

Hotel nabízí i zdarma odvoz na šnorchlování na Mangrova bay s výkladem, kde pokud máte štěstí, jsou vidět i želvy a delfíni.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Přístup do moře ze 2 mol, nádherné korálové útesy s nepřeberným množstvím ryb. Pokud byla přes den červená vlajka, tak alespoň na sklonku dne i přes vlny na poslední hodinu pustili plavčíci na šnorchlování. Pláž čistá, lehátek a slunečníku dostatek. Mezi moly je vybagrovaný "bazén" kde si mohou zařádit i děti a i v této lagune je vidět velké množství ryb (bodloky, papouščí ryby, klipky, ploskozubce, hvězdice, jednou jsme v laguně zahlédli i murénu, ...).

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Poušť, kde se staví, prakticky mimo hotel se moc nedá kam jít - vše je spíše na dopravu do města busem nebo taxi.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

Rádi se do hotelu vrátíme, i když jsme to doposud neudělali, určitě alespoň ještě jednou hotel navštívíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 11
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání