Napsat recenzi

SUPER DOVOLENÁ!!!

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 553x
Recenze se líbila: 474 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Je potřeba počítat s tím, že tento hotel dodržuje svá pravidla a check in je opravdu ve 14hod. Náramky dávali v 10.00, ale snídaně jsou do 10.00, nicméně v baru na pláži se dělají hamburgry, hranolky s zeleninový bufet od 10.30. Ubytování nádherné, v provozu je jen jedna polovina hotelu, druhá je nedodělaná. Až bude komplet dodělaný nechci vidět toho lidstva, to už nebude ono, už takhle se někdy ráno nedalo sehnat lehátko u bazénu, bohužel někteří si rezervují lehátka jak u moře tak na pláži, je to bezohledné!

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Super, mega koupelna, denně doplněny sprch.gely, šampony, kondicionéry a těl.mléka, takže zbytečné toho s sebou brát. Byli jsme v 2patře, s výhledem na moře i bazén, balkony prostorné, nemáme co vytknout. Úklid na Egypt a muže výborný! ;-)

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Celé kuchyni velí Evropský Šéfkuchař, jídlo dochucené, maso i brambory dovařené. Poprvé v Egyptě /byli jsme 5x/ velký výběr ovoce, meloun žlutý, červený, datle, fíky, hrozno modré, bílé, jablka, hrušky, sušené ovoce...sladné na 1*, dokonalé griované ryby, masa, spousta příloh... Celkově TOP z Egypta. Co se týče pití, někdy donesou, někdy si můsíte dojít sami, ale to není problém. Víno jen v lobby a u oběda a večeřě. Jinak na barech venku u bazénu a na pláži mix drinky, káva, horká čokoláda ;-) /nám se osvědčila, když po hodině prcek vylezl v vody ven. Odpo přišel kuchař do bazén.baru, dělal zapečené housky se zeleninou, každý den něco jiného. Během týdne můžete vyzkoušet 2restaurace - Mexickou a Italskou, je třeba se objedna na recepci,my byli jsme v Italské, prostředí krásné, ale zklamala nás, popletli vše co donesi, na pití se nás zeptali jen jednou, takže jsme odešli bez dezertu a myslím, že si nikdo ani nevšiml, že jsme odešli. Druhý den jsme proto ani nešli do Mexické, kterou jsme měli objednanou. Hotelová Palm restaurace nám vyhovovala.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Hotel si 5* zaslouží, vybavení pokojů je super, prostředí také, ikdyž kdo chce hledat chyby najde je všude. My je nehledali... Navíc, do hotelu dorazila česká animátorka Hanka, což bylo milé zpříjemnění jak pro děti tak pro dospělé.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

První dojem.... Kde je moře??? Pak po přílivu jsme byli spokojenější, ale z břehu jsme se ani jednou nekoupali. Využili jsme molo, parádní široké schůdky do laguny, která byla plná překvapení, barevné rybičky, i větší ryby, rejnoci, i nemo. Většinou odpoledne bylo moře klidnější a oterřeli zadní plošinu nad korálem se schůdky do vody, ráj pro šnorchlaře, korálová stěna...paráda.

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

Tento hotel je poslední v oblasti Sahl Hasheesh, vedle sice nějaký dostavují, ale není ještě v provozu, celou tuto oblast spojuje promenáda, která vede až do Safagy. Můžete si pronajmout golf.vozítko a vše projet, během dne nebo i večer. U našeho hotelu si zdarma půjčíte kola. Projeli jsme okolní hotely směr Old Town Sahl Hasheesh, je opravdu na co se dívat.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Hotel mohu všem doporučit, nám se moc líbilo a ikdyž se nikdy nevracíme na stejné místo, sem bychom se rádi vrátili.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 29 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání