Napsat recenzi

Tropitel Sahl Hashees Egypt

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,6/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 7 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel slušný, ale kdo si chce užít moře tak příšerný. Z pláže není možný přímý vstup na plavání pouze přes 200m dlouhé molo, kde se tísní v malé laguně 2 hotely - Tropitel a Gravity za neustálého pískání plavčíků. DĚS byl vstup ke korálovému útesu přes 200m dlouhé molo . Vstup . Pouze!!! od 10 -11hod. pak 12 - 13 hod.a 14 -15hod. navíc s problémem když jste přišli v 11.10hod a k tomu nonstop pískající plavčík, který pískal nevím na koho. Děs tento hotel nikdy více

Ubytování  průměrně (4,8/5)

pokoje prostorné trochu starší. Z naši strany bylo staveniště, takže v 6 ráno rachot.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

Jídla dost , ale takové to egyptské, bez chuti

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Navštívili jsme spa - 1,5 hod. welness, vířivka , sauna, peeling, pletová maska, pěnová masáž .. Ačkoliv jsem se na pěnovou masáž moc těšila byla to bída a hodně odflaklá .Následně 45 min. masáž ještě ted mám modříny na ruce. Personál v hotelu byl moc ochotný. Pouze nevím kdo nařídil aby od 7 ráno na chodbách vyhrávala nějaké divná plechová hudba. Jako kdyby nebylo dost bouchání z vedlejšího staveniště od 6 ráno

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Pláž dlouhá , je potřeba ráno vstát a jít si rezervovat lehátka , protože v 9 nemáte šanci najít volné lehátko. Od kraje moře je cca 200m korálové podloží s 20cm vysokou vodou , které je ukončeno korálovým útesem, na který není možné se z pláže dostat. Plavání pouze v malé laguně kde se tísní dva hotely Tropitel a Gravity. Laguna je dosažitelná pouze po 200 m molu kde nonstop píská nevím na koho plavčík, děs. Vstup ke korálovému útesu k mému zděšení byl pouze po molu a od 10 - 11 hod , 12 - 13 hod, 14 -15 hod. Nejdříve stání ve frontě zapsat číslo pokoje a počet osob a pak najednou všichni po žebříku do moře a k tomu opět pískající plavčík. Prostě DĚSIVÝ zážitek . Nikdy více

Okolí hotelu  průměrně (3,9/5)

hezká promenáda , ale mezi hotely prázdná poušt.

Celkový dojem  průměrně (4,6/5)

Jela jsem tam kvůli moři .Omezení hotelu na vstup do moře a pískající plavčíci nás neskutečně otrávili a zklamali, takže za mne katastrofa.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 29 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání