Napsat recenzi

perfektní dovolená

Recenze hotelu Tropitel Sahl Hasheesh Resort ***** (Egypt - Hurghada - Sahl Hasheesh)

Hodnocení:
průměrně: 4,7/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 468x
Recenze se líbila: 391 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 2
Komentáře: 0
  • pohled z pokoje pohled z pokoje
  • snídaně - stůl se sladkým snídaně - stůl se sladkým
  • život na útesu život na útesu
  • život v laguně život v laguně
  • život na útesu život na útesu

Galerie videí

Takhle si představuji hotel s 5 hvězdičkami. Pěkné pokoje, fungující personál, výborné jídlo, nádherné moře. V Egyptě to chce počítat s bakšišem, stačí málo a na chování personálu se to výrazně projeví. Ne že by bez bakšiše byli neochotní, ale po "všimném" ani nestíháte dopít a už máte novou sklenici. V hotelu skvěle funguje systém s ručníky a lehátky. Lehátek je dostatečné množství. Ručníky dostanete výměnou za kartu, při odevzdání ručníku dostanete kartu zpět.

Ubytování  průměrně (4,8/5)

Po příjezdu do hotelu nám nejprve dali pokoj s výhledem na staveniště. Po reklamaci na recepci nabídli dva náhradní pokoje s výhledem k bazénu (výhodou je výhled ovšem spojený s večerním hlukem, výhled na staveniště by zase zajistil večer klid a ticho - záleží na Vás). Pokoj velký, pravidelný úklid, perfektní koupelna. Uklízeč hned na přání přestěhoval oddělené postele k sobě, dětská přistýlka překvapivě slušná. Součástí vybavení je trezor, lednička, pravidelné doplňování vody. Na pokoji byl dostatek zásuvek k nabíjení telefonů.

Strava a stravování  průměrně (4,6/5)

All inclusive podle představ. Vodu dostanete na všech barech a to v zavřených lahvích. Pivo slabší, bílé víno překvapivě dobré, koktejly alko - nealko dle přání a výborné. Snídaně - obrovský pult se sladkým pečivem, ráno čerstvé donuty, párečky. Vaječné omelety Vám kuchař udělá dle přání, zeleninové saláty, ovoce, sýry, salámy. Obědy a večere - velký výběr, jak univerzální jídlo tak místní kuchyně. V sobotu Sea Food večer s velkým množstvím ryb, krevety. K jídlu nemáme jedinou negativní připomínku. Dále v hotelu bary u centrálního bazénu, u bazénu s tobogány a u moře.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Uklízeč na pokoji fungoval výborně, každý den vytřeno, ustláno, vzorně uklizeno. Recepce trochu slabší, ale nic strašného, personál v jídelně a na barech přátelský, ochotný namíchat cokoliv.

Pláž a moře  průměrně (4,2/5)

Kvůli moři jsme si tento hotel vybrali. Pozor ale u rodin s malými dětmi, pro Vás moře nemusí být vhodné. Od pláže se táhne 300 metrů molo do moře. První polovina od pláže je jemný písek s několika centimetry vody, při přílivu max. po kolena, potom už začínají korály. Pro plavce je nejdříve vstup z mola po pravé straně do laguny, kde je hloubka od 2 do 4 metrů s pískem. Celý obvod laguny je ohraničený korálovým útesem. Na molu je dále lehátková část, vždy si bylo kde lehnout. Potom následuje vstup přímo do moře přes plovoucí molo. Zde je hloubka cca 10 metrů, vhodné i pro děti,pokud už slušně plavou a nebo pro jistotu s plavací vestou. Na obě strany od mola se táhne útes s neuvěřitelně nádherným podmořským životem.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí toho moc není, jeden zavřený hotel, nějaké rozestavěné. Do centra "old town" je to asi 5 km, golfovým vozíkm to trvá asi 20 minut.

Celkový dojem  průměrně (4,7/5)

výborné jídlo, krásné moře, skvělá dovolená

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 27
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání