Napsat recenzi

Shams Safaga = super dovolená v zimě!

Recenze hotelu Shams Safaga Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2013
Přečteno: 1 034x
Recenze se líbila: 581 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Hotelová pláž Shams Safaga Hotelová pláž Shams Safaga
  • Nádherné moře Nádherné moře
  • Výhled na moře z balkónu chodby Výhled na moře z balkónu chodby
  • Moře s pohledem na vedlejší hotelový komplex Moře s pohledem na vedlejší hotelový komplex
  • Hotelový pokoj s výhledem na moře bez balkonu Hotelový pokoj s výhledem na moře bez balkonu
  • Hotelový bazén Hotelový bazén
  • Slunečníky se zástěnami proti větru Slunečníky se zástěnami proti větru
  • Hotel Shams Safaga ze zahrady Hotel Shams Safaga ze zahrady
  • Hotelová zahrada Hotelová zahrada
  • Strava All Inclusive - výběr pečiva Strava All Inclusive - výběr pečiva
  • Hotel Shams Safaga - lobby Hotel Shams Safaga - lobby
  • Vodní sporty na moři Vodní sporty na moři
  • Oběd na pláži Oběd na pláži
  • Noční osvětlení bazénu Noční osvětlení bazénu
  • Jídelna Jídelna
  • Večeře - příprava ryb Večeře - příprava ryb
  • Shams Safaga - bungalovy Shams Safaga - bungalovy

Hotel leží 50 km od Hurghady a z pohledu ubytování je vhodný pro méně náročnou klientelu. Jinak vše perfektní a naprostá spokojenost. Výběr jídla byl pestrý, pěkný bazén s přilehlým barem, ručníky a lehátka zdarma, hezké prostředí a upravená zahrada. Nádherná pláž s barem a překrásně průzračné moře.

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pozor na komáry, kupte si elektrický odpuzovač a repelent. Zejména navečer je jich hodně a v případě, že budete větrat, musíte s komáry počítat. Pokoje jsou prostorné, celkem slušně vybavené, ale bohužel ne příliš čisté. Balkony jsou pouze v přízemí a prvním patře. Využít se však dají jen s výhledem na zahradu a moře. Celá 1/2 pokojů má výhled na protilehlé staveniště a budovy, který poskytoval dost neutěšený pohled. Klimatizace byla hlučná a měla mimo ovladač samostatný vypínač na stěně.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Strava All Inclusive. Výběr jídla byl dostatečný a celkem pestrý. Obědy se v omezené nabídce podávaly i na pláži. Každý si z celkem chutné stravy určitě vybere, ale nečekejte zázraky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Hotel je velmi pěkný a může se klidně srovnávat se 4 hvězdičkovou kategorií. Lobby nebo bar v blízkosti bazénu či na pláži nabízel dostatek pohodlí, prostoru a výběr alko i nealko nápojů po celý den i večer ve vyhrazených hodinách. Všechen personál, bez výjimky, byl velmi vstřícný a ochotný. Pokud se chováte příjemně nebo nešetříte nějakým spropitným, věnovali se vám nadmíru pozorně. V areálu byl minigolf a tenisové kurty. Každý večer jste mohli zajít na diskotéku. Vedle recepce je navečer otevřeno několik obchůdků se suvenýry, parfémy atd. a také směnárna. Vymění vám dolary i eura, ale mají bohužel nedostatek drobných egyptských lir, které se hodí na spropitné 5 egyptských liber = necelých 15 Kč.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Písečná, vždy upravená a čistá pláž byla skutečně překrásná. Osušky, slunečníky a lehátka zdarma. Každé ležení bylo chráněno před větrem rákosovými zástěnami. Azurové, křišťálově průzračné moře s přímým pozvolným vstupem, bylo naprosto nádherné. Teplota vody se v dubnu se pohybovala v rozmezí 23 - 26 st. Mohli jste odzkoušet padák tažený lodí nebo kiteboarding a u pláže bylo potápěčské centrum. Je zde možné také šnorchlovat a to hned u několika korálových seskupení, kde spatříte mnoho druhů nádherně zbarvených rybek.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

U hotelu je nádherně upravená zahrada a cesta na pláž i večerní procházka v takovém prostředí je velmi příjemná. Hned vedle hotelu je navečer otevřeno několik obchůdků a hlavně lékárna, kde se dá koupit ANTINAL, doporučený lék proti průjmu a střevním potížím, který se podává ihned po prvních příznacích. Jinak není co k vidění a nedoporučuji hotelový komplex opouštět nebo se od hotelu vzdalovat.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hotel střední kategorie není vhodný pro náročnou klientelu, kterou tvoří Rusové, Němci a Češi. Díky tomu se zde také bohužel někdy setkáte s méně vychovanými a nekultivovanými lidmi. To bylo jediné, co nám občas znepříjemňovalo pobyt. Hotel doporučuji všem, kteří mají rádi krásné pláže, nádherné moře a opalování. Je naprosto ideálním místem pro dovolenou v zimním období.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 61
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání