Napsat recenzi

Zklamání

Recenze hotelu Shams Safaga Resort **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 673x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel Shams Safaga 4 hvězdičkám odpovídal asi před 20 lety. Mám srovnání s jiným resortem v Hurghadě a naivně jsem si myslela, že služby jsou všude stejné. Bohužel! Pokud pojedete, nejen do tohoto hotelu, ale do celého Egypta, doporučuji sebou "něco" proti komárům, jak do zásuvky, tak i na poštípání!

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj bez židlí či křesel. Můžete pouze ležet či stát. Klimatizace hlučná a nešla ovládat, takže jedině zapnuto nebo vypnuto. Uměním bylo se i vysprchovat ve sprchovém koutu. Buď jsme byli částečně od písku nebo voda až v pokoji. Doporučuji si říci personálu o malé ručníky navíc. Pokoj byl sice s výhledem na moře, ale bez balkónu a bylo problémové sušení mokrých věcí. Pouze polička na ručníky nad WC. Ale neměli jsme v pokoji žádnou havěť, jako ostatní. Možná to bylo tím, že jsme byli v posledním patře.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo si vybere každý, ale žádné zázraky nečekejte. Při obědě je to trochu "boj" o maso. Večer je masa (kuřecí, hovězí, ryby) dostatečné množství. Ovoce také moc není, ale zeleniny a příloh je dost. Horší je to skelničkami, kterých se nedostává a jsou zapatlané. Personál hlavní restaurace je také kapitola sama pro sebe. Pokud přijdete na oběd ve 14 hodin a déle (rozmezí je 13 - 15), začínají již připravovat stoly na večeři, která začíná v 19 hodin! Nemáte si pomalu kam sednout, čisté příbory a ubrousky musíte několikrát urgovat. Pokud si neubráníte vidličku na zákusky, k jiné čisté se dostanete těžko. Číšnici se mezi sebou baví, vás ignorují, občas na sebe i pískají. Trochu neúcta ke klientům!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,8/5)

Personál přímo v hotelu, mimo restaurace, ochotný.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře skvělé a úžasně teplé. Připravte se ale na procházku vodou po kolena, než bude trochu větší hloubka. Dobré pro šnorchlování i pro malé děti. Pláž už je horší. Sice lehátka a slunečníky bez poplatku, ale stav neutěšený. Občas byl problém najít čisté a s matrací. Otravní jsou také různí prodejci a "maséři".

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

V hotelovém komplexu vše upravené. Pokud vyjdete z hotelového komplexu žádná sláva a ještě vlezlí prodavači snad úplně všeho.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Pokud bych měla opět jet do tohoto hotelu, budu se hodně rozmýšlet.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 61
z 80 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání