Napsat recenzi

už nikdy s Blue Style!!!!

Recenze hotelu Lotus Bay Hotel Beach Resort Abu Soma **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 4 314x
Recenze se líbila: 548 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

celkový dojem - pohoda, až na neférové jednání CK Blue Style

Ubytování  průměrně (3,9/5)

2. den výměna pokoje

pokoje čisté, uklizené každý den

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

málo ovoce - každý den byly jen pomeranče, zelený meloun 1x za 14 dní, jiné ovoce nebylo

ostatní jídlo výborné - egyptská klasika

a hlavně - balená voda kdykoli

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

normální 4**** v Egyptě, personál ochotný

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

OK, i když jsme už v Egyptě viděli krásnější, průzračnější moře s více mořskými živočichy, a také nás překvapil malý počet lehátek a slunečníků u moře, takže jsme občas museli ležet u bazénu

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

bylo fajn, že jsme mohli procházet po pláži k sousedním hotelům (není obvyklé, že můžete přejít po pláži do jiných resortů)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

dovolená by byla fajn, ale celkový dojem z dovolené nám zkazila CK Blue Style, když nám bez vysvětlení a finanční náhrady zkrátila dost razantně dovolenou - informaci o tom, že z dovolené odlétáme dřív - už ve 3h ráno místo v 17h, jsme se dozvěděli jen šest hodin před odjezdem z hotelu

v Egyptě jsme byli 10x a ještě nikdy se nestalo, aby CK takto jednala - velké zklamání z CK Blue Style

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Anonym stejně jako autor recenze: reakce - 28. 5. 2013 11:43

myslím, že za změnu času odletu CK nemůže! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání