Napsat recenzi

Große katastrophe

Recenze hotelu Lotus Bay Hotel Beach Resort Abu Soma **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2022
Přečteno: 174x
Recenze se líbila: 105 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 4

Tohle prostě nechceš.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Při prvním vstupu do pokoje si řeknete: Klíče? Kde se v dnešní době ještě používají klíče..? Ale jo, vypadá to útulně. Balkon, klimatizace, toaletní papír a televize s lednicí (i když se umývala naposled minulou válku) budí dojem nadstandardu. To že pokoj nedisponuje vlastním trezůrkem už dojem trošku kazí. Kdybych byla hnidopich, štvalo by mě že se v celém pokoji odlupuje omítka, ale jsem ráda, že se neloupala do postele, takže vlastně pohoda. Jsem milovník zvířat. Co už mi ale trochu vadilo, byl šváb který si to jednou takhle špacíroval po pokoji.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Snídaně den 1.-supr. Moc nesolej, ale supr. Oběd den 1.- supr. Oni asi fakt moc nesolej.. Večeře den 1.-není to to samý co bylo k obědu? To neosolený? Nic moc, ale máš tam vidinu snídaně. Snídaně den 2.- To je to samý co bylo včera. Oběd den 2.-Tohle je taky to samý co včera! Akorát ryba je obalená v jinym těstíčku a místo špaget jsou pennéčka. Večeře den 2.- To samý co den předešlý, ale pozor! Objevu se nám tady grilování, což je příjemná změna. Kdyby se ovšem na grilu netočilo každý den nemlich to samé. Třetí den už nevíte co si dát ke snídani. Nejschůdnější je asi vejce tisíckrát jinak. Po týdnu dovolené už ale máte pocit, že se Vám z vajec zvětšují prsa. Takže shrnutí-Jídlo je fakt katastrofa! :(

A nepřidá tomu ani fakt, že je vám jídlo nabíráno (i když usměvavými kuchtíky),a nemůžete si jej dle libosti naplácnout na talíř sami.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení... Nevim no. Až na ten trerůzek co mi na pokoji fakt chyběl. Ono strachovat se každý den o pasy a hotovost (kterou samozřejmě nechcete tahat všude s sebou, páč je to jako parkovat Rolls Royce v centru Chomutova) není úplně prímovní. Fén by se třeba taky hodil, ale čert to vem. Personám byl milý. V podstatě se vším vyhověl. Kluci se naučili i hodně slov česky. Vyzdvihla bych Ahmeda z shisha baru.

Úklid taky v oukeju. Když byl bakšiš, byla i postavička z ručníků. Když ne, bylo alespoň nově povlečeno a koše vynesené. Nad čím jsme se ale pozastavili, byl pikolík, který po celém areálu jezdil s popelnicí na kolečkách a sbíral odpadky. Palec hore!! Ale jen do té doby, než si jdete vyzvednou čisté plážové ručníky a pikolík č.2 Vám je podává ze zelené ,bio' popelnice. Tak snad v ní kromě ručníků nic bio a nebio nebylo...

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž super. Měli jsme obavu, aby to nebyla jedna z těch, kde jdete půl kilometru mořem a pořád je vám voda po pás. Naštěstí se dalo parádně zaplavat a i co se šnorchlování týče, bylo se fakt na co koukat. Takže 10 z 10 bodů.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu nehodnotím, protože v těchto státech člověk musí počítat s bordelem na každém kroku. Možná by bylo na zvážení v příští třicetiletce založit Den Země aneb ukliďme si Egypt.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Již nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 27 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Jana: recenze - 2. 5. 2022 14:36

Paní asi zapoměla že letí do Afriky. Hotel Lotus bay je jeden z hodně pěkných. Pokud jsou ale vysoké nároky musí paní do Dubaje nebo do Karibiku. Omlouvám se ale musela jsem reagovat na tak hnusnou recenzi. reagovat

Pavel: Re: recenze - 2. 5. 2022 15:25

Paní Jana je zřejmě zvyklá na stan u Mácháče. Toto opravdu není způsobeno vysokými nároky, ale skutečnými nedostatky ze strany hotelu. Sorry jako. reagovat

Renata: Re: recenze - 6. 5. 2022 11:06

Přesně tak ... já tohle nechápu...kolikrát lidi frflaj na každou kravinu...vim kam jedu a co od toho můžu očekávat ..a neřešim...a když se něco trochu víc vymyká..přejdu s úsměvem..vim kde jsem a hlavně--jela jsem za teplem ,sluníčkem a mořem ...:-)) reagovat

Jana: recenze - 2. 5. 2022 17:40

Pane Pavle.Létame do Egypta už moc roku. Jsou tam daleko vetší hotely označené z 5 hvězdama ale tak pěkné pláže nemají i jídlo se dá vybrat pokud člověk chape že není v Evropě. A Macháč zatím není nutný. Příšte tedy vyberte hotel z 5 hvězdama. SORY reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání