Napsat recenzi

Opravdu příjemně překvapil - klidná a spokojená dovolená

Recenze hotelu Lotus Bay Hotel Beach Resort Abu Soma **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: září 2015
Přečteno: 509x
Recenze se líbila: 495 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jelikož nebylo dost dostupných recenzí a cena zájezdu byla nízká, měli jsme dost obavy, jak to vše dopadne. Byli jsme opravdu příjemně překvapeni, je to jeden z mála hotelů, které jsme navštívili a plánujeme se tam vrátit.

Velký dík patří i delegátovi ck, byl moc příjemný, odpověděl na všechny naše dotazy a díky němu byla naše dovolená o dost klidnější. Byla to příjemná, odpočinková a hlavně klidná dovolená. Klientela hotelu - 70% Rusové, 25% Němci a pár Čechů. Nám Rusové nevadili, všichni se chovali slušně. Na víkend přijelo pár muslimských rodin a také bez problémů.

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Ubytováni jsme byli cca do hodiny od příjezdu ( 8,15 hod.), za 15 dolarů jsme dostali pokoj 345 ve třetím patře bloku u recepce. V 9 hod jsme již byli s ručníky na pláži. Pásky jsme samozřejmě dostali až v poledne. Všude bylo blízko a měli jsme krásný výhled na bazén i moře. Pokoj měl vše, co jme potřebovali a byl čistý. Matrace v postelích úžasné, o zádech jsem celou dovolenou nevěděla. Nebudu popisovat špatné spáry, kapičky na zrcadle atd., je to Egypt a jejich styl práce. Uklizeč byl velice příjemný, uklízel dobře a vždy se ptal, zda je vše v pořádku, obden dostal malý bakšiš.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Jídlo asi nejpestřejší, které jsme zažili. Snídaně perfektní, obědy průměr (nejíme ryby, tak jme měli na výběr 1-2 druhy masa), večeře exklusivní. Máme rádi hovězí maso a jejich rostbíf, roštěná, hovězí na pepři je dokonalé. Pouze nám moc nechutnaly těstoviny, ale to je o zvyku, jaké má kdo rád. Chybičky se samozřejmě našly, ale pro nás to bylo téměř dokonalé. Nestalo se nám, že bychom měli za týden 2 stejná jídla. Bar u bazénu a na pláži neměl chybu, v kterém hotelu vám lijí do vychlazených sklenic cca 2,5 dcl nápoje ( vše original, pivo lahvové Stella)? Káva výborná z automatu, převážně Latté. V jídelně a všech barech jsou barely s vodou a večer jsme v baru u jídelny dostávali 2 lahve vody na osobu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Hotel tvoří řady dvou až třípatrových bloků rozesetých v upravené zahradě okolo bazénu. Bazén je sice starší, ale v pohodě. Měli jsme problémy s klimatizací, byla opravena do 2 hodin. Pouze placená WiFi je malý minus.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Měli jsme obavu z lodí, ale zbytečně. Pláž úžasná, všude palmy a díky velkým rozestupům mezi lehátky jsme měli naprosté soukromí. Korály jdou blízko, rybiček je dost. Není to samozřejmě jako v Marse, ale stačilo to. Dokonce jsme tam viděli i druhy, které jinde ne. Vstup do moře je fajn, při přílivu je po 5-10m hloubka ( více na levé straně ), při odlivu se musí jít dále.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Před hotelem je možnost nákupů ( lékárna, potraviny ) a pokud půjdete procházkou k hotelu Lamar ( cca 1,5 km ), najdete tam spoustu hezkých obchůdků. Není to zde odříznuté od okolního světa. Příjemné jsou i procházky po pláži.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Za tak nízkou cenu je to opravdu SUPER! Byli jsme v Egyptě třikrát a myslím, že máme s čím srovnávat. Ten, kdo chce hledat chyby tady spokojen nebude. My jsme si přijeli užít tepla, moře a odpočinout si. To se nám bohatě splnilo a těšíme se na jaro, kdy se do Lotusu vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Iva: Dotaz - 22. 4. 2016 11:42

Ahoj,chci se zeptat,jestli se stále v Lotusu podepisují lístečky-jakoby účtenky za všechny drinky? Prý to bylo jen pro kontrolu hotelu,takže se nic neplatilo,,ale toto jediné nás obtěžovalo. Chtěli bychom tam opět zavítat :-) Děkuji předem za info,Iva reagovat

Martina74: Re: Dotaz - 22. 4. 2016 16:26

Ahoj, stále se podepisují. Ale u nás to propagovali pouze první dny a pak tak jednou denně. Už si nás pamatovali a rádi jsme jim dali i nějaký ten menší bakšiš. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání