Napsat recenzi

Odpočinková dovolená

Recenze hotelu Lotus Bay Hotel Beach Resort Abu Soma **** (Egypt - Hurghada - Safaga)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 514x
Recenze se líbila: 463 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do hotelu jsme dorazili v ranních hodinách,ale i přesto ,že hotel nebyl ani z poloviny obsazen, nebyli jsme hned ubytováni-čekali jsme do 11.hodiny. Za 15 dolarů byl pokoj dostupný ihned. Četla jsem recenze,tak jsem věděla co nás čeká. Hotel je menší, nějaký ten rok provozu už má za sebou, je určen pro nenáročnou klientelu . Zahrada hezky udržovaná. Bazén vždy čistý. Tento komplex má ideální podmínky pro ty, kteří hledají klid a pohodu - dobré ubytování, dobrá strava, úžasné koupání s přístupem do vody pro všechny věkové kategorie .

Ubytování  průměrně (3,9/5)

Pokoje jsou standartní jako asi ve všech 3-4* hotelech v Egyptě . Koupelna funkční-sprchový kout i vysoušeč vlasů. Denně zajištěn úklid , pár metrů od pláže. Ale jako vesměs všude,hlučná klimatizace.

Strava a stravování  průměrně (3,9/5)

Stravování pouze v hlavní jídelně. V této době byl hotel obsazen jen z poloviny-takže ani výběr jídla nebyl až tak veliký,ale dostačující . Vždy jsme se dobře a chutně najedli. Nikde žádné fronty a to nám vyhovovalo. Střevní problémy se nám vyhnuly. Roznáška pití ke stolu číšníkem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Animační program nulový, kulturní využití též, personál hotelu slušný.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž krásná ,moře přístupné bez bot, po cca 20 m korály a rybičky na šnorchlování . Lehátek dostatek, nebyla plná obsazenost hotelu, tak nelze objektivně posoudit-některá poničená,ale průběžně je opravují. Větší bar na pláži s příjemným posezením bezprostředně u moře je otevřen až do pozdních večerních hodin.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Před hotelem pár obchůdků, dalo se procházet po pláži k sousedním hotelům, jinak pusto a prázdno a nepořádek.

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolenou jsme si užily -klídek, pohoda , tabáček !! Počasí v Egyptě je vždy na 100 procent a pro toho, kdo netouží po bujarém nočním životě a luxusu , je tento hotel dobrá volba.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 27 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání