Napsat recenzi

Palm beach resort/Hurghada

Recenze hotelu Palm Beach Resort **** (Egypt - Hurghada - Hurghada sever)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2019
Přečteno: 658x
Recenze se líbila: 229 čtenářům
Fotografie: 5
Videa: 0
Komentáře: 1

Trochu zklamání-příště jiný hotel.Byla to naše již několikanásobná návštěva Hurghady,letos zklamání,byl ramadán,během našeho pobytu polovina hostů arabské národnosti,odlišné chování...Dělají nepořádek,jsou hluční a neohleduplní...

Ubytování  průměrně (3,6/5)

Pokoj byl pro 2 dospělé a jedno dítě,přistýlka v hrozném stavu,jen prkna a slaboučká matrace...nefungující lednička i po urgování závady,výměna ručníků cca 2 krát za pobyt,pravidelně jsme nechávali bakšiš,přesto poslední 2 dny neuklizeno,neustláno,nedoplnění toaletních potřeb.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Ohledně stravování jen tolik,že k obědu a večeři vás obsluhuje číšník,který přinese jen jednu sklenku na osobu,víc nelze.Trochu větší nával,ale to se dá přežít...Jen ta větší neomalenost Arabů....

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,6/5)

Vybavení hotelu celkově je starší,ale čisto.Internet v recepci téměř bez šance,vyřešili jsme koupenou simkou s daty již na letišti.Předposlední den nám byli během krátké pauzy na oběd odcizeny 2 hotelové osušky u bazénu s tobogány,kam jsme chodili celý týden,plavčík seděl o 2 metry dál/bohužel museli jsme ztrátu uhradit/...To nám zkazilo dovolenou,jezdíme na dovolenou 20let a ještě se nám to nikdy nestalo.!!!!!!!!!!!

Během dne i každý večer animace a minidisco/pěkné/.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž nás také maličko zklamala,lehátka nahuštěné vedle sebe bez možnosti pohybu,obsazené již těsně po východu slunce/v cca 5h,/Moře čisté,za náš pobyt dost medůz,ale nám nevadí...Během týdne 3 krát připluli delfíni.

Okolí hotelu  průměrně (2,7/5)

V okolí hotelu téměř nic není,jen cca naproti hotelu asi 4 malé obchůdky pro nakoupení suvenýrů,nám stačilo...Do centra Hurghady cca 6km taxíkem...

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolenou jsme si přesto užili,jen nedoporučujeme s ck blue style,delegátka jen při příjezdu a poté nemá zájem cokoliv řešit....Nejsme nároční,přesto do toho hotelu se již v budoucnu nevrátíme....

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 18
z 33 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Makuna: Hrozné!! - 17. 4. 2023 18:01

Právě probíhající dovolená v Palm b. Velké zklamání !! Retro pokoje, naprosto nehorázné chování recepce a především delegáta CK Blue style!! Vím a chápu, že lidi umí otravovat atd. -ale co je moc - toho je příliš!! Krom moře není nic co by se dalo pochválit reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Hurghada - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání